čtvrtek 8. srpna 2019

Dveře jičín

Interiérové dveře , vchodové dveře a balkonové Jičín. Rádi byste koupili nové dveře v interiérové či vchodové variantě? Jsou nepostradatelným prvkem. Plzni - jižní předměstí.


Dveře jsou nafocené vícekrát. Už vás nebaví poslouchat, co s děje na chodbě? Necítíte se doma bezpečně? Děláme domovy bezpečnými. Naše vchodové dveře dodáváme vždy jako komplet.


Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře , na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží. Pokojové dveře jsou nepostradatelným prvkem místností.


V naší vzorkovně v centru Jičína naleznete plovoucí podlahy, vinyl, PVC, ale i interiérové dveře , kování, podlahovou chemii a mnoho dalšího. Dlouhodobě se specializujeme na luxusní dřevěné podlahy a mezi naše klienty mnoho hotelů i známých osobností. Vyrábíme a prodáváme dveře dřevěné i ocelové, plné, prosklené i kazetové, protipožární, kouřotěsné, bezpečnostní, zvukotěsné i atypické dveře. Naše nabídka zahrnuje jednokřídlé plastové balkónové dveře , dvoukřídlé plastové balkónové dveře , moderní posuvno-sklopné dveře i HS portály, které se využívají především do velkých stavebních otvorů.


Dvoukřídlé balkónové dveře nazýváme také jako francouzské dveře nebo francouzské okno. Ke dveřím je možné dodat také obložkové zárubně. Většina dveří a zárubní je vyráběna v normě ČSN a ve standardních rozměrech. Na vchodové dveře do rodinných domů poskytujeme záruku v délce nebo let podle materiálu (plastové, dřevěné, hliníkové, ocelové) za vynikající cenu.


Na zámky, veškeré doplňky a příslušenství dáváme záruku roky. Na přání je možno zasklít křídlo ornamentálními nebo dekorativními skly. Na výběr vám dáváme mnoho typů a barevných provedení dveřních klik a dveřních zámků.


Bezpečnostní dveře , která Vás ochrání před nechtěným hlukem i nezvanou návštěvou. Plastová okna a vstupní vchodové dveře z německých profilů TROCAL a KBE vyrábíme přes let. Hliníková okna a dveře ze systému SCHÜCO.


Dále si individuálně můžete zvolit nejen dveře a zárubně, ale také dekor, povrchovou úpravu, barvu, prosklení mnoha typů a kování dveří. U nás si své nové interiérové dveře můžete sestavit podle Vašich představ. Málokdo si dokáže představit, co dodá interiéru ten správný styl.


V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Sprchové dveře můžete vybírat z mnoha variant rozměrů, výplní a způsobů otevírání. Dřevěné vchodové dveře z našeho truhlářství vynikají prvotřídním použitým dřevem - masiv borovice, masiv dub, masiv buk. Naše nové velké showroomy, kde si můžete prohlédnout nejen naše plastová okna i dveře , najdete ve všech větších městech jako je Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, Ústí nad Labem, Liberec, Olomouc a České Budějovice. Na dalších pobočkách VEKRA po celé ČR Vám poradíme jak si plastová okna a dveře i další typy otvorových výplní vybírat.


Prohledněte si všechny modely dveří PRÜM. Laminátove dveře PRÜM s vysokou odolností. Nový Jičín, používá vícekomorové systémy pro výrobu vysoce kvalitních vchodových dveří a dosahuje tak nadstandardních tepelně-izolačních vlastností vchodových dveří. Technickým znakem těchto dveří je také maximálně dimenzovaná ocelová výztuha, která je zárukou vysoké stability a odolnosti dveří.


Dodáváme parapety, žaluzie a další příslušenství pro okna a dveře. Nabízíme také okna pro nízkoenergetické domy. Zajišťujeme montážní služby na klíč. Vchodové dveře,dřevěné z masivu,Hradec Králové,Trutnov,Jičín,NáchoPardubice. Truhlářství Šedivý,Dvůr Králové nad Labem,Hořice,Trutnov,Hradec Králové,Jičín,výroba-vchodové dveře z masivu.


Prodejní centrum pro regiony Praha, Mladá Boleslav, Česká Lípa, Jičín a Liberec. Už jste se konečně rozhodli vtisknout vašemu. Jedinečný design, dlouholetá funkčnost. PFT Jičín vyrábí hliníková okna, dveře , posuvné dveře a fasádní konstrukce ze špičkových německých. Plastová a hliníková okna a dveře , požární uzávěry, garážová vrata, hliníkové fasády.


Výroba, prodej a montáž. Kompletní pozáruční servis. Vývoj a výroba plastového profilového systému HORIZONT PS pro okna a dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky