středa 27. května 2015

Cyky 5x16

CYKY Mechanické vlastnosti Mechanical properties Počet a průřez žil No. BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ KABEL CYKY-J 5xKonstrukce1. Měděná plná holá jádra2. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Osobní odběr - pobočka Most už dnes.


Silové pevné ( CYKY ) káble s medenným jadrom sú najpoužívanejšími káblami v elektroinštalácii domov, bytov, kancelárii, či priemyselných objektov. V našej ponuke nájdete veľké množstvo druhov s rôznym počtom žíl a prierezov, od káblov na svetelné či zásuvkové okruhy, až po prívodné káble. Kabely CYKY slouží pro rozvod elektrické energie.


Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny. CYKY se používají při elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Power cable CYKY -J 3x1. CYKY kabelis – tai varinis, monolitinis, apvalus kabelis su PVC izoliacija.


KABELIAI: Variniai monolitai lauko: CYKY 3x- 1m kaina 0. Eur CYKY 3x- 1m kaina 0. Eur, CYKY 5x- 1m kaina - 3. Eur Monolitai variniai plokšti vidaus: YDYp 2x1. Fotogalerie: Dobrý den, potřeboval bych od Vás poradit v rámci typu kabelu, který má vést k budoucímu RD. V budoucím RD plánuji vytápění elektřinou. Kabel CYKY-J 5xKabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (Např: V zemi, v betonu).


CYKY -J 4x(B) Kabel CYKY 4xmm- barevné značení J (B) Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Menovité napätie: 7V: Skúšobné napätie: 2. V: Prevádzková teplota min. C: Prevádzková teplota max. C: Teplota jadra pri skrate max.


Projektant nám navrhl na hlavní přívod domu CYKY 4x16. Máme povolený jistič 3x20A, délka přípojky 25m v zemi. Jen orientačně, není to zbytečně velký. Kabel 5xmám již koupen a chystám se již kabel zakopat do země k plánovanému místění domu. Je podle Vás kapacita kabelu CYKY 5xdostatečná?


Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou. Dům a zahrada - CYKY 5xbazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé izolace a pláště drátů samotných. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia m. Velké množství kabelů CYKY skladem. Na našem eshopu lze zakoupit kabely o různých průměrech a to nejen po celých baleních, ale i po metrech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky