pátek 29. května 2015

Polyelast extra

Pás se používá jako podkladní vrstva s vyššími nároky na tažnost, mechanickou odolnost a dlouhodobou životnost. SINTEF Teknisk Godkjenning - No. Pás je určený pre použitie ako finálna. Pás sa používa ako podkladná vrstva s vyššími nárokmi.


POLYELAST EXTRA Ploché strechy SBS modifikovaný pás, podkladový Použitie:1. Pás se navrhuje proti zemní vlhkosti zpravidla v jedné vrstvě, proti spodní vodě minimálně ve dvou vrstvách. U izolací proti spodní vodě je vhodné kombinovat s pásy s vyšší pevností, např. Polyelast Extra najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. VYHLÁSENIE O VLASTNOSTIACH č. Hydroizolace střech a zelených. Vrchní pás vyrobený z modifikovaného asfaltu je užitečný svo uvysokou mechanickou odolností, tažností a dlouhodobou životností.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Společnost DVORAK nabízí širokou škálu kvalitních asfaltových pásů a šindelů v atraktivních cenách. Intended use or uses of the construction product: Reinforced bitumen sheets for the bottom layer in roof waterproofing. Bitumen damp proof sheets for buildings, including for basement tanking.


Specific requirements related to the u. Nejpoužívanější vodotěsnou izolací plo­chých střech jsou stále. The reinforcement is made. Asfaltový pás je určen pro použití jako finální vrstva. Objednávku nutné odeslat den předem do 12h.


Ma 3a aoneH cnoÿl B MHOrOcnoVIHh rlORPl,1BHVxnaponaonaqvtv-l. Modifikovaný asfaltový hydroizolační pás je určen pro použití jako finální vrstva hydroizolačního souvrství střešního pláště s vysokými požadavky. Provedení izolace proti zemní vlhkosti pásy přitavením vodorovné NAIP m2. MODIFIKOVANÝ SBS ASFALTOVÝ PÁS , hr.


NOSNÁ VLOŽKA ZO SKLENÝCH VLÁKEN,. Company Materials Solutions Documentation Useful information References Where to buy? Poskytujeme služby v oblasti izolácií plochých a zelených striech, svetlíkov, používame materiály ako sú FIRESTONE EPDM, TPO, Bauder PVC a asfaltové pásy. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc.


Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba. This site uses cookies to store information on your computer. Přidat na seznam oblíbených.


Vaše cena včetně DPH za role: 78Kč. Dehtochema Šindel Delta červená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky