pátek 29. května 2015

Výkup europalet cena

V případě poškozených prvků bude výkupní cena snížena o - Kč - 1- Kč dle typu prvku. Informujte se o Vašich možnostech v souvislosti s poškozenými paletami. Máte-li zájem o naše služby, neváhejte a zavolejte nebo napište.


Nabízíme Vám výkup a prodej europalet za velmi výhodné ceny. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru výkupu a prodeje palet můžeme nabídnout perfektní služby ve našich pobočkách v Praze, Hostivicích a Ořechu. Nabídka a poptávka Euro palet. Přepravky, dřevěné bedny, kontejnery a jiné. Ceny europalet palet vždy vycházejí ze stavu a míry opotřebení.


Níže uvádíme ceník firem, ať máte přehled o přibližných cenách palet. Standardní i EUR palety. Zaručíme se za kvalitu palet.


Neznamená to ale, že cena palet od nás je nepřiměřeně vysoká. Nejsme sice nejlevnější, ale naše ceny palet jsou přesto velmi příznivé. Vysoké výkupní ceny za vaši paletu. Vítejte na webových stránkách společnosti CELIA - CZ s. Naše firma se zabývá výkupem železných a neželezných - barevných kovů.


Přebytečné nebo poškozené europalety zbytečně zabírají místo. Vzhledem ke kapacitním možnostem pořezu na katrech a pásové pile nabízíme možnost. Vykoupíme od Vás dřevní odpady v jakékoliv kvalitě.


Na místě vykoupíme váš odpad za co nejvyšší možnou cenu. Europalety a gitter boxy vykoupíme či prodáme non stop. Výkup, prodej a opravy europalet.


Palety a gitter boxy - západní a střední Čechy. Velkou předností je jejich o poznání nižší cena a šetrný přístup k přírodě. Kompletním servis palet , výkup , prodej, opravy a likvidace palet.


Proto nabízíme výkup a prodej použitých dřevěných přepravních palet , samozřejmě za zlomek ceny nových. Vyberte si z nabídky našich služeb. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či připomínkou.


Třídění europalet: - světlé A - tmavé B - poškozené C (u nichž je nezbytná certifikovaná oprava). Cena výkupu europalet: světlá A 1Kč včetně DPH tmavá B Kč poškozená C Kč. Pokud nemůžete palety dovést k nám, tak si pro ně v rámci Trutnovského regionu přijedeme.


Nezajišťujeme opravy EUR palet. Hlavně se specializujeme na výkup a opravy palet. Možnost opravy palet formou výměny. Kompletní paletový servis včetně dopravy.


Zabezpečujeme servis a poradenstvo pre jednotlivé spoločnosti pri voľbe, dodania a použitia vhodného obalového materiálu. Vykupujeme i poškozené palety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky