pondělí 25. května 2015

Drážkovačka do zdiva

FERM FDWS-150K drážkovací fréza do zdiva. ProObkladace 29views. Za stejnou dobu drážku očistíte od přebytečného střepu. Jednoduchým výpočtem dojdeme k cca.


FERM záruka spokojenosti a kvality.

Díky nastavování rozpětí a hloubky je možné vždy nastavit na co nevhodnější rozměry. Plynule nastavitelná hloubka drážky až mm. Nakupte levně Ferm FDWS-150K drážkovací fréza do zdiva. Tento stroj to zvládá v jedné operaci čistě, přesně a rychle. Vývod pro odsávání prachu.


Výměna kotoučů je velmi rychlá a jednoduchá. K provádění přesných drážek do betonu a zdiva dobře poslouží drážkovací fréza, nebo-li drážkovačka.

Díky diamantovým řezným kotoučům má drážka čisté rovné kraje. Toto je naměřeno v cihle. Baleno v plastovém kufru.


Záruka Záručná doba u výrobkov GTM sa predlžuje v prípade, že spotrebiteľ predloží výrobok k servisnej prehliadke u autorizovaného servisu pravidelne každý rok. Možností nastavení hlouby a šířky řezání. Na fréze lze nastavovat šířku drážky 1 nebo mm. M1 nastavitelná hloubka řezu 3-29mm.


Podobné fráze na Nejrychlejsi. Spit DIASLOT, diamantový kotouč fréza do zdiva , pro D9 plná drážka. V případě, že je drážka širší než 12mm a více, lze. Tyto špičkové drážkovačky zpravidla používáme pro výrobu drážek na elektrické vedení, pokládku vodovodních, plynových a topenářských trubek.


Výkonná drážkovačka do zdiva Metabo MFE poháněna spolehlivým motorem Marathon Metabo s patentovanou ochranou proti vniku prachových částic. Drážkovací fréza neboli drážkovačka. Je vhodná jak pro profesionály, tak i domů pro kutily.

Výhody: Pro průměry diamantových kotoučů 1i 180. Díky novému Vario - systému jej lze nastavit na řezání různých hloubek i šířek drážky za. Frézka se dvěma kotouči je určena k vyřezávání instalačních drážek ve zdech, podlahách, betonu, kameni, cihlách a podobně. Dvoukotoučová frézka je konstruována v. Rozměr kotouče je 1x 223mm.


U frézy je možné nastavit hloubku a šířku řezání. Fréza je vybavena unikátními funkcí soft start. Užitečnou funkcí frézy je vývod pro odsávání prachu.


Pila je zabalena v plastovém kufru. Možnost připojení na vysavač, rychlost posuvu je třeba volit s ohledem na tvrdosti zdiva, průměr řezného kotouče a hloubky požadované drážky. Hodí se pro domácí a hobby použití.


Určená pro frézování drážek do zdí pro domácí a hobby použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky