pátek 29. května 2015

Nopová folie 1m

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Cena je 48-Kč za roli.


Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média Heureka bloguje Pro zákazn. Folie nopová šíře 1m 400g. Profil drenážní nopová fólie neboli. Základní funkce nopové fólie je oddělení stavby od vlhkého okolního prostředí.


Popis: Prodej nopových folii o výšce 5m. Zaslání nebo po domluvě dovoz. Vše nové do vyprodání zásob. Lze ji též využít jako ztracené bednění. Nopy orientované smerom k stene.


Ide o fóliu pre základové práce a jednoduché drenáže, umožňuje odvetranie vlhkého muriva. Nopová folie IZODRAIN- cena za m2. Prodlužuje životnost vyvýšeného záhonu. Geoextilie zabraňuje zanesení nopů. Všechny prvky musí logicky navazovat a nopová folie tam není prvoplánově jako hlavní zajištění ale jako mezivstva.


Odvětrání u nopky stejně fyzikálně nefunguje. Dražší a lepší varianta je ještě nástřik tvrdým polyuretanem (tepelná a hydro izolace). Použiteľná aj ako izolácia proti prenikaniu radónu z podložia do stavby pre stredný radónový index. Proti zatekaniu je potom možné. Fólie je stabilizovaná proti působení UV záření.


NOPOVÁ FOLIE je tvarovaná nepropustná fólie. Vyrobená je z vysokohustotního polyetylénu (PEHD) o. Je vyrábaná z polyetylénu (HDPE) s vysokou hustotou. Nopovou fóliu je vďaka jejim vlastnostiam a použitému materiálu možné využiť v rade konštrukcií.


Dole se nopová fólie seøízne nožem tak, aby nepøekrývala pøípadné drenážní potrubí. Doporuèuje se, aby dolní hrana nopové fólie konèila maximálnì ve výšce drenážního potrubí. Pokud je nutné svisle pokládané pásy nastavo. Druh hydroizolace nopová folie. Přidat do srovnání Porovnat ceny.


Nopova folie – výprodej Dohodou , Praha Nopova folie – výprodej Prodam nové nevyužité nopove folie že stavby mám výšky 1m , 5m, 2m vyska. Aplikuje vodorovne na múry základov výstupkami smerom k múru. V balíku je navinutých 20m². Stavební materiály, izolace, cihly, podlahové krytiny.


Nopové fólie prodáváme pouze po celých rolích s návinem 20m. NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ. Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.


Pružné profilované membrány využívají nejnovější technologie vzduchové mezery.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky