úterý 26. května 2015

Řeznický špalek

Hodí se a najde využitý na jakékoliv zabijačce. STANDARD vyrobený ze speciálního bukového dřeva o tloušťce 1mm. Doporučený na krájení a rozbíjení masa. Plastový špalek na maso MSP 44. Nabízíme potřeby pro řezníky po celé ČR.


Zabýváme se rovněž zakázkovou výrobou z nerezu jako jsou háky na maso, udírenské koše, kluzné háky.

Tímto bychom vám rádi nabídli náš řeznický špalek , který je výborný pomocník u každého bourání masa. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Hospodářské potřeby. Síla horní desky 2mm - s možností otočení - Rozměr špalku 5x 5x 9mm. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů řeznický.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Tento web používá soubory cookie.


Výroba nerozového zařízení pro restaurace a kuchyně. Je použitý, už jsou v něm zářezy.

Při výrobě je kladen důraz na vysušení dřeva. Výška řeznického špalku 90cm. Prodejní cena se slevou. Jsou opatřeny plastovou záslepkou pro snadnou údržbu.


Kč Olomouc, Přerov,Prostějov, Šumperk, Jeseník, Frýdek-Místek, Frýdlant nad Ostravicí, Havířov, Hlučín, Jablunkov. Tělo výrobku je staženo a zpevněno nerezovými vruty. U špalku je možné odšroubovat nohy a blok obrátit a použít spodní stranu jako novou pracovní plochu. Kompletní sortiment chladicího a mrazícího zařízení, konvektomaty, výrobníky ledu.


Hendi, Řeznický špalek bukový 400x400x150mm výška 720mm. Bukový řeznický špalek stáhnutý nerezovým páskem. Možnost dotáhnutí špalku na maso. Dřevěný řeznický špalek Bukové dřevo, vevnitř prošroubovaný, pevně stáhnutý kovovou obručí, kterou lze dotáhnout. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu.


Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude. Typ RSNP, Řeznický špalek - dřevo Typ RS prodáváme nerezové řeznické špalky, vybavení pro řezníky, pracovní desky. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Prohlédněte si aktuální inzeráty řeznický špalek.

Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Vyzkoušejte řeznické špalky , vyrobené z kvalitního a moderně vypadajícího bukového dřeva.


Naše špalky pro řezníky odolávají těžkým dopadům, odolný podstavec zajišťuje dokonalou stabilitu při práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky