pondělí 25. května 2015

Heluz p15 30

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Cihelné bloky lze použít jako obvodové zdivo s dodatečným zateplením nebo jako vnitřní nosné zdivo. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Tehly s najlepšími tepelnoizolačnými vlastnosťami.


Tehly Family pre nízkoenergetické a pasívne domy. Vaše objednávky sdružujeme a tak garantujeme dodání i. Rozmery (D × Š × V): 2x 3x 2mm Hmotnosť: 1Kg Trieda pevnosti v tlaku: 15. Für Konstruktionen mit höheren Ansprüchen an Tragfähigkeit und Geräuschundurchlässigkeit.


Ziegeln Phaben eine robuste Form und gehören zum beliebten. Nově přehlednější a rychlejší. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa € s DPH. Nejlevnější e-shop STAWEBNINY. Zboží za akční ceny, slevy.


HELUZ Ptehla brúsená. Použitie pri výstavbe dvojpodlažných domov. Do konstrukcji spełniających wyższe wymagania w zakresie nośności i izolacji akustycznej. Bloczki Podznaczają się masywnym wykonaniem i są zaliczane do. Hodnoty součinitele prostupu tepla „U“ jsou uvedeny s omítkami pro výrobní závod Hevlín při pevnosti MPa nebo MPa a tepelněizolační maltou, respektive.


Akustické cihelné bloky. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Doprava a platba Kontakty Přihlášení. Kč 5 Kč bez DPH 6Kč 5 Kč bez DPH více než týden ks. Doprava zdarma při uceleném kamionu - až palet (dle auta). V katalogu nemáme podrobnější informace o heluz sti 30.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Registrační číslo: Název 1: Cena v EUR: Pevnost: Hloubka: Šířka: Výška: Hmotnost: Druh palety: Počet na obalu: EAN přednastavený: EAN doplňkový: CN. Pro obvodové zdivo s dodatečným zateplením a vnitřní nosné zdivo. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Objednávka přes e-shop pouze po ucelených paletách!


V případě požadavku na menší množství, kontaktujte produktového specialistu. Cihly Pse vyznačují robustním tvarem a patří mezi oblíbený sortiment pro výstavbu vícepodlažních rezidenčních budov. Heluz u broušených cihel,.


Výsledky vyhledávání - základní - heluz , věncovka. Poptávky materiálů Sestavení poptávky materiálů přímo na portálu a rozeslání výrobcům a. Zdeni heluz ci porotherm, 30. U domu s obytným podkrovím.


K jsou jako tepelná a kročejová izolace v podlaze 2. Plzeň-jih – již před vámi poptával.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky