pátek 29. května 2015

Taška stodo

Moderní drážková taška s hlubokým dvojitým drážkováním, které vytváří velmi odolnou ochranu proti povětrnostním vlivům a. Jednou z jejich zásadních výhod je ekologická udržitelnost a to zejména díky pálení tašek z keramické hlíny. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Není pochyb o tom, že pálená taška má mezi střešními krytinami pevné místo.


Přesto, nebo právě proto, je stále zdokonalována. Nejen lepší kontrola výrobního procesu, povrchové úpravy a barvy, ale i nové tvary. Je stálobarevná, díky tomu nedochází ke změně barevnosti, má širokou škálu barevnosti, a díky povrchové úpravě se na ní neusazuje mech. Vytváří při položení klidnou elegantní strukturu střechy s důrazem na horizontální linie. Tato střešní krytina je velmi odolná proti povětrnostním vlivům.


V líci je opatřena jedním středním plochým žlábkem. Stodo je hospodárná velkoplošná taška moderního tvaru. Vytváří velmi odolnou ochranu proti povětrnostním vlivům a. Po položení vytváří jemnou a klidnou strukturu střešní plochy. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


TONDACH STODO základní engoba měděná. Prostup odvětrání (prostup. taška , krytka komínku, prostupová roura). Flexi hadice se stahovacím. Téměř plochá pálená střešní taška s jemným, bočním profilem vytvářející elegantní, moderní a esteticky jednoduchý design střešního pláště s. Tvoří ideální ochranu štítu do stran.


Nenašli jste, co hledáte? Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Drážky ve svislém i horizontálním směru zajišťují bezpečnou ochranu podstřeší v náročných klimatických oblastech.


Dodávky HELUZ cihelných bloků Potřebujete méně než ucelený kamion sortimentu HELUZ? Vaše objednávky sdružujeme a tak garantujeme dodání i. Díky tomuto drážkování je umožněna nejen významná ochrana proti vlivům větru, ale také posun laťování o celých milimetrů. Při laťování u hřebene 325.


Laťování v závislosti na sklonu střechy. Na střechu jsme již nainstalovali bednění, opatřili ji. Get without the ads. Skip trial month free. Cena dopravy, výdejní místo od 10- kč.


Tondach stodo laťování. Při pokládce není mnohdy třeba měnit původní laťování. Novostavba rodinného domu. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Glazura Břidlicově černá.


Taška vhodná i pro staré laťování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky