čtvrtek 28. května 2015

Prodám betonové panely

Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označe. Celkem k dispozici 12ks. Možnost dopravy dle dohody. Nutný vlastní odvoz, náklad ještěrkou jistý.


Betonové panely silniční betonový panel. Síla 15cm prodám asi zachovalých silničních panelů vhodných jako manipulační plocha parkoviště. Ideální je vlastní odvoz. Komplexní dodávky silničních panelů.


Nakládka a vykládka silničních panelů. Prodej silničních panelů. Provedeme výkopové práce a přípravu povrchu a následné usazení silničního panelu pomocí jeřábu. Nebo jsem schopen zajistit na vaše náklady. Dodáváme betonové panely , schodišťové prvky a Spirolly všech rozměrů!


Pošlete nám poptávku nebo projektovou dokumentaci a my Vám vytvoříme cenovou. Vyrábíme materiály pro stavbu domů - tepelně izolační zdivo LIVETHERM, nosné a příčkové tvárnice, bednící dílce, stropní konstrukce, STROP (BSK),. Silnicni panel panely betonove beton podlaha. Silniční panely – starší, použité.


Opěrná stěna zeď T panely. Konstrukce této garáže je tvořena stěnovými panely uloženými na podlahový panel garáže nebo variantně přímo na předem připravenou základovou desku garáže. Garáže hromadné Hromadné garáže se uplatní především v městské a sídlištní zástavbě. Fotovoltaické panely , měniče, konstrukce - vysoká kvalita, zajímavá cena.


Prohlédněte si aktuální inzeráty betonove panely. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Panely betonové zachovale 3x5m tl.


Výborná příležitost jak zhotovit levně parkoviště manipulační plochu. Všechny mají v rohu drátěná oka na přepravu a jsou připraveny k odvozu. Zároveň jsou ale také okrasné, okolí vašeho domu s betonovým plotem bude atraktivní. Vybírat můžete hned z několika designových provedení a barev. Mobilní ploty lze lehce montovat i demontovat téměř.


Při rychlém jednání sleva jistá. Odvoz na vlastní náklady. Výroba panelů není součástí naší služby, pronájemce si ji zajišťuje sám. Je vhodné je vyrobit z tzv. Vybaveno je vyhřívanou 3D stěnou se zabudovaným osvětlením tvořeným led panely ,skrytým větráním, osvětlením, vyhříváním a přírodními dekoracemi.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Našim klientom poskytujeme predaj, dopravu a montáž betónových plotov. Výška stěn 22šířka 100cm.


Dále podlahové panely hliníkové s protiskluzovými hroty. Cena pouze 25-kč za m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky