úterý 26. května 2015

Kabel sykfy 2x2x0 5

Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Není připustné používat pro silnoproudé účely nebo uložení do země. Sdělovací vnitřní kabely s Al stíněním.


Obrázek je pouz e informativní. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet! Dvě nebo tři žíly stočeny v prvek 4. Instalační kabely pro sdělovací zařízení. Použití: K pevnému uložení ve vnitřních prostorách jako instalační kabely pro sdělovací úč ely. Barevně značené kabely usnadňují zapojení pásku k ovladači a propojení pásků. PRAKAB - SYKFY 2x2x, 5. Kabel RGB kulatý 4x.


Detailní popis produktu. Je v pořádku průchod vodiče SYKFY 2x2x, skrz krabici vypínače 230V? Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Stíněný kabel , 2x kroucený pár.


The pictures of products are only demonstrative and may be different than the real look of products. It does not change their basic features. KABEL SYKFY 2x2x- je určen pro propojení sdělovacích i signálních obvodů unvitř budov, kde jsou předpokládány. Pokud není zboží skladem, bude naskladněno do dvou pracovních dnů.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Konstrukce: Cu jádro Izolace (PVC), žíly stočené do párů a pětipárových skupin, pětipárové skupiny. SYKY, SYKFY , U, J-Y(St)Y, up kabel SYKFY 10x2x 5. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Pro pevné vnitřní rozvody ve sdělovací technice. Rozsah teplot při provozu –°C.


The more you buy, the cheaper the article will be. Produkt vám dodá: Shop Elektro-. Popis konstrukce: 1) CU jádro 2) Izolace PVC, žíly stočené. This site uses cookies so that we can provide you with the best user experience. If you continue your browsing, we assume that you accept our use of cookies.


Složen ze stočených párů stíněných jednostranně laminovanou polyesterovou fólií a příložným drátem. Jak táhnout kabel po ocelových svornících. Co myslíte, mohou být kabely takto uloženy? Mohu vést kabely v drážce s vedením vody v plastu?


Lze uložit kabelové vede. Odporúčame overiť cenu telefonicky. Kábel je dostupný obvykle skladom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky