úterý 26. května 2015

Xyladecor classic

Obsahuje fungicidní složku. Proti houbám způsobujícím modrání dřeva. Sháníte ochrannou olejovou tenkovrstvou lazuru s fungicidní složkou?


Tenkovrstvá lazura na dřevo Xyladcor Classic HP pro venkovní použítí. XYLADECOR CLASSIC HP je určen pro. Lazura je určena pro veškeré dřevěné povrchy, které nejsou v přímém styku s půdou nebo povbrchovou vodou, jako jsou obklady domů, chaty, altány, pergoly. Xyladecor vyrába nátery, oleje, lazúry a ďalšie produkty a nástroje, ktoré chránia a starajú sa o drevo. Oldószeres, a fába mélyen beszívódó, vékonyrétegű impregnálólazúr.


Könnyen ecsetelhető, vízlepergető, víztaszító hatású. Hľadali ste: xyladecor clasic - farby. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Xyladecor Classic teak l biocíd: doručenie domov alebo na predajňu.


Chcete dosáhnout luxusního vzhledu u své pergoly? Tato tenkovrstvá syntetická barva vytváří saténový povrch, který navíc. Farby, laky na drevo značky Xyladecor. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Free delivery and returns on all eligible orders.


Shop Xyladecor , in Exterior Wood Preservative, Litre, Colour: Light Oak. Verziószábiztonsagiadatlap. Akzo Nobel Coatings Kft. Aktuális Xyladecor 5l ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Supralux xyladecor classic vékonylazúr - 2. Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Na základě informací z katalogu přímo od výrobce by se mohlo zdát, že se v případě barev Xyladecor Standard a Classic. Výprodej, poslední kusy! U některých odstínů jen jeden kus u ostatních 2-kusy.


Výrobky mají prošlou dobu minimální trvanlivosti, nemá vliv. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is.


Emailové novinky z prodeje barev, laků a malířských potřeb. Universal All Weather Protection - The Classic Can be used all old and new woods when used outdoors. Also for Druckimprägnierte wood components.


A legjobb árakat nálunk találod! A megrendelt terméket a leggyorsabban szállítjuk ki. Ochranná tenkovrstvá lazura na dřevo na rozpouštědlové bázi pro vnější použití.


VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH FIRMY ALMI PRAHA, prodejny železářství v Praze - Horních Počernicích. V naší prodejně nabízíme široký sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky