středa 27. května 2015

Prodej paliv

Ochrana osobních údajů PRODEJ PALIV , S. Nabízíme velmi kvalitní severočeské hnědé uhlí. Jedná se o tříděné uhlí z dolu Bílina, které je dále upravováno v Ledvicích. Při odběru UHLÍ nad q doprava do 20ti km ZDARMA. Trvale nízké ceny, doprava vlastním autem.


Po domluvě možnost skládání pasem. Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí, balené uhlí, brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety. Zabýváme se prodejem uhlí, briket, koksu a palivového dřeva. V kovošrotech vykupujeme kovy (železo i barevné kovy).


Vítejte na naší webové stránce. Již od svého založení se. Provádíme veškeré opravy od běžné údržby po kompletní opravy motorů a. Prodej PALIV Polanský, Vysoké Mýto. Ridepal - balená paliva - černé i hnědé balené uhlí, koks, brikety, kamenivo. To vše nabízíme v e-shopu Ridepal.


Doprava až k Vám po celé České republice. Pro více informací nás kontaktujte na tel. Uhlí, brikety, koks, pelety a písky od Paliva Písek a. Vítáme Vás na webu společnosti Paliva Písek a. Naše společnost je autorizovaným prodejcem a. Poplatek za složení pásovým dopravníkem – 2Kč. Specializujeme se na prodej paliv.


Nejlevnější uhlí v Plzeňském kraji. Skládka pásovým dopravníkem ZDARMA. Naše uhlí skladujeme pod střechou.


Dopravu materiálu nabízíme zákazníkům z regionu Sušicko zcela ZDARMA. Naší speciální nabídkou jsou jarní slevy. Firma M Paliva se zabývá prodejem pevných paliv , přičemž se snaží zákazníkům nabídnout co největší výběr druhů a balení nabízeného zboží. Zabývá se nákupem a prodejem hnojiv a paliv.


Svou pílí a spolehlivostí jsme si vybudovali silnou pozici v rozvozu pevných paliv sběru druhotných surovin a ostatních služeb. Získali jsme hodně spokojených zákazníku, kteří, nám každoročně svěřují zásobování svých domu uhlím a svozu kovového odpadu. Balené hnědé uhlí -doručíme až k Vám domů.


Droždíně začali nově provozovat sklad s prodejem paliv. Prioritou naší firmy je prodej nízkosirnatého uhlí Ledvice z produkce Severočeských dolů a. Dále prodáváme brikety, koks, dřevo, písky a drtě. Reklamační řádpro prodej pevných paliv Uplatňování reklamace na vadné zakoupené zboží Vyskytne-li se vada u zakoupeného zboží, má kupující právo tuto vadu reklamovat u prodávajícího. Uhlí i brikety jsou vždy čerstvé a trvale skladem v našich halách.


Maloobchodní prodej uhlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky