středa 25. listopadu 2015

Hutní materiál hradec králové

Firma začala svoji činnost v únoru r. Postupem času jsme se rozrostli ve stabilní firmu. V současné době jsme schopni zajistit prakticky celý sortiment hutního materiálu, např. Nosnými produkty jsou ocelové plechy a výpalky pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovaných rour, zařízení a strojů pro obnovitelné zdroje energie, petrochemický průmysl, energetiku, ekologii.


Královopolská Steel navazujeme na letitou tradici Královopolské strojírny Brno. K dispozici máme veškeré technologie, stroje i zařízení pro přípravu hutního materiálu v malém i velkém objemu dle vašeho individuálního požadavku. Těšíme se na budoucí spolupráci. Hutní materiály pro stavební a výrobní společnosti i malé odběratele.


Betonářská výztuž, pletiva, trubky, plechy, nosníky, kotvy, sítě, kované. Provozujeme velkoobchod a maloobchod s nabídkou hutního materiálu. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Vše pod jednou střechou.


Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Prodáváme hutní materiál. Nabízíme plechy, profily, jäkly, pásovou i betonářskou ocel, trubky, svařované sítě KARI a kulatiny.


Find and book a hotel online. All hotels with special offers. Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day!


Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Největší nezávislý katalog českých firem. Přesně to vám nabízí společnost Gracík z Hradce Králové. Hradec Králové (Královéhradecký kraj) vše zrušit.


Miloš Kvapil Zmocněnec pro kvalitu Tel. Vyberte si ze široké nabídky hutních materiálů včetně služeb dělení, ohýbání, vypalování a dalších úprav. Certifikované produkty splňující i. Třebechovice pod Orebem. Záznamy jsou v katalogu firem rozděleny podle oborů činnosti firem.


V našem sortimentu naleznete jakly, úhelníky, plocháče, čtyřhrany, plechy, kari sítě a další. For English website click here. Kovometropol Nymburk dodává hutní materiál jako je stavební ocel, kari sítě, železo,.


Naše společnost Vám nabízí široký sortiment hutního materiálu. PRODEJ HUTNÍHO MATERIÁLU. Zde je báze aktuálních práce v kategorii hutní materiály.


Zadejte svůj příkaz, a obdržíte přizpůsobené nabídky, poznáte ceny a porovnáte názory o. Výkup nástrojů, nářadí, hutního materiálu. Průmyslové armatury, hutní materiál. Trubky různých tvarů a velikostí z velkoobchodu v Hradci Králové.


Oslovte více dodavatelů a. Vyrábíme výpalky z různých materiálů, provádíme dělení a řezání plechů plazmou, plamenem, vodním….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky