pondělí 30. listopadu 2015

Vosk osmo

OSMO - přírodní nátěry na dřevo OSMO jsou nátěry na dřevo, které prověřil čas, zkušenost a moudrost. Jsou vyrobeny na bázi přírodních olejů a vosků. Tvrdý voskový olej Osmo je vyrobený na základe prírodných rastlinných olejov a voskov. Prírodné oleje a vosky vsiaknu hlboko do dreva, udržiavajú ho stále zdravé a elastické, a. This feature is not available right now. OSMO prírodné oleje a vosky na drevo najvyššej nemeckej kvality.


Získajte poradenstvo od profesionálov. Nechajte si vypracovať OSMO cenovú ponuku od OSMO autorizovaného distribútora ma Slovensku. Od nás nakúpite tovar, znalosti a skúsenosti. Osmo dekorační vosk transparentní je určený zejména pro nátěr dřevěných stěn, stropů a nábytku.


Dekorační vosk - intenzivní. OSMO - je nemecký výrobca produktov na ošetrenie dreva, na základe oleja. Vďaka olejovej báze nátier nepraská a veľmi jednoducho lze nátier renovovať. OSMO tvrdé voskové oleje pronikají oproti uzavřenému filmu běžných vodních laků nebo polyuretanových nátěrů hluboko do dřeva, a tím zajistí prodyšný povrch s otevřenými póry dřeva. Výrobky OSMO majú najvyššu kvalitu.


Keep flying without worry. Covers damage to your DJI drone. An immersive flying experience! Most comprehensive consumer drone. The future of aerial photography.


Jde o profesionální konečnou úpravu povrchů - na veškeré dřevo ve vnitřních prostorách. Výsledkem je transparentní, polomatná úprava odpuzující vodu a nečistoty. OSMO - ČISTÝ VOSK je bezfarebný, hodvábne matný, určený na ošetrenie všetkých typov drevených podláh, stropné a stenové obloženie, povrch nábytku a hračiek. Osmo Čistý vosk je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch.


Charakteristika produktu. OSMO - DEKORAČNÝ VOSK TRANSPARENTNÝ je hodvábne lesklý náter pre interiér. Vše skladem s rychlou expedicí. Vosky na dřevo do vnitřních prostor jsou k. Oproti uzavřenému filmu u obvyklých vodních laků nebo polyuretanových nátěrů pronikají Osmo voskové oleje hluboko do dřeva.


Olej pronikne do dřeva a. Osmo dekoračný vosk je vhodný na ošetrenie a dekoratívne úpravu dreva v interiéri: obloženie stien, lišty, nosníky rovnako ako dvere. Je tiež vhodný pre ošetrenie spároviek, OSB a MFD dosiek. Osmo čistý vosk se hodí na ochranu dřeva uvnitř. Ideálny na drevené a korkové podlahy. Obložení stěn a stropů, dřevěné podlahy, nábytek a dětské hračky.


Kvůli svým vodoodpudivým. Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně. Napíšte prosím v poznámkach objednávky, že ste platcami DPH.


OSMO je německý výrobce výrobků pro ošetření dřeva na olejové bázi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky