čtvrtek 26. listopadu 2015

Tekutá lepenka cena

Zabraňuje pronikání vody do staveb a stavebních konstrukcí. Je vhodná pro nátěry běžných. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Po vytvrzení vytváří hydroizolační membránu. Určena na hydroizolace pod obklady a dlažbu v koupelnách. Den Braven tekutá lepenka kg. OBJEDNÁVACÍ KÓ EAN, NÁZOV, OBSAH, BALENIE, ZÁKLADNÁ CENA BEZ.


Hydroizolačný pás S SBS modifikovaného asfaltu s vložkou zo. Pro hydroizolace zděných, betonových, železobetonových konstrukcí, lehčených betonů, na potěry, mazaniny, omítky, zdicí materiály z pálených cihel, desky CETRIS. Vynikajúca priľnavosť na betón, hydroizolácia odolná voči priesakom vody.


Produkty pro hydroizolace byly dne 28. V rámci pořadu Rady ptáka Loskutáka byla vysílána reportáž o našich výrobcích. Určená na hydroizolácie pod obklady a dlažby v kúpeľňach, bazénoch alebo vodných nádržiach na užitkovú vodu. Na hydroizoláciu murovaných, betónových, železobetónových konštrukcií, ľahčenýc.


Vhodná pro hydroizolace svislých i vodorovných konstrukcí jako jsou nádrže, jímky,. Dále pak pro hydroizolace betonových, železobetonových, zděných konstrukcí, na mazaniny, potěry, omítky, sádrokartony a cihly. Díky extrémně vysoké přilnavosti k podkladům a pružnosti je tekutá lepenka vhodná i do skladby vytápěných podlah nad i pod topné. Je určená pre hydroizolácie.


Popis produktu DEN BRAVEN tekutá lepenka Trvale pružná dvousložková hydroizolační těsnící hmota, na bázi polymercementové suspenze. Určeno pro hydroizolace pod obklady a dlažbu v koupelnách, bazénech nebo vodních nádržích. Tento hydroizolačný náter sa používa pod keramické obklady a dlažby v interiéroch so zvýšenou vlhkosťou: kúpeľne, sprchy, toalety, práčovne, pivnice, kuchyne, umyvárne a pod. Po zaschnutí hmoty sa vytvorí vysoko elastický, tesný, vodeodolný náter s dobrou priľnavosťou k podkladu. JEDNOZLOŽKOVÁ HYDROIZOLÁCIA.


ODOLNÁ PROTI TLAKOVEJ VODE. Tekutá hydroizolácia KNAUF, kg. Cementová kryštalizačná hydroizolácia Krystalizol Cementové hydroizolácie.


Jednozložková hydroizolácia EXTERIÉR Disperzné hydroizolácie. Nejlevnější e-shop ELEMENT-SHOP. Zboží za akční ceny, slevy. TEKUTÁ LEPENKA TEKUTÁ LEPENKA Dvousložková stěrková hmota pro tvorbu hydroizolačních vrstev. Ruční míchání se nedoporučuje.


Balení obsahuje tekutou a sypkou složku v. OBJEDNACÍ KÓ EAN, NÁZEV, OBSAH, BALENÍ, ZÁKLADNÍ CENA. Je elastická bitumenová hmota mírně modifikovaná syntetickým kaučukem. Varianta, Cena bez DPH, Cena s DPH. Asfaltový penetrační lak DenBit ALP 300.


Vytváří protiradonovou izolaci obytných budov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky