čtvrtek 26. listopadu 2015

Sikovky cena

Kapacita pro trubky: Ø palce. Kleště SIKO s tlačítkem 250mm CrV FESTA. Hledáte cobra knipex sikovky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Kvalitní povrchová úprava pro vysokou odolnost proti opotřebení.


Průvlečný posuvný kloub. Extrémně stabilní díky dvojité. Profi instalatérské sikovky. Základní funkcí sikovek je úchop či přidržení materiálu, například při povolování vodovodních trubek. Siko kleště Cobra Knipex 4mm.


Někteří kutilové či řemeslníci. Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Cena pro Vás: 46- Geniálně jednoduchý mechanismus kombinovaný s promyšlenou konstrukcí a špičkovým materiálem (CrMoV ocel s čelistmi kalenými v oleji do vysoké tvrdosti). Fosfátované, Leštěná hlava, Rukojeti potažené umělou hmotou bránící sklouznutí. Automatické nastavení stisknutím tlačítka přímo na obrobku.


V nabídce naleznete i instalatérské kleště německého typu rychlostavitelné kleště. Nářadí (cca 60ks) ze zrušené dílny,kombinačky,štípačky,imbusy,vrtáky, sikovky ,oříšky,pilka,stranové klíče,zkoušečky,metry(pouze nářadí). Rychlost a bezproblémová, nepoškozená dodávka, příjemná cena , ale především skvělé jednání, tak obchodu moc a moc fandím.


Univerzální kleště sikovky od německého výrobce HAZET. Lze ovládat i přestavovat jednou rukou. Inovativní rychlopřestavení, více zubů. Aby práce s kleštěmi byla co nejpohodlnější, obsahuje celá kategorie hasáky a sikovky v nejrůznějších délkách. Vybírat můžete z kleští o délce od 1mm do 6mm.


Multifunkční kleště Knipex jsou svým zpracováním a funkcemi velice podobné kombinovaným kleštím. Precizní sikovky Hightech. Patří mezi univerzální kleště pro elektroinstalace. Cena doručenia nie je založená na počte položiek, ale na položke s najvyššou cenou doručenia v rámci Vašej objednávky.


Nadrozmerný tovar Vám doručí domov špedičná firma. Zboží za akční ceny, slevy. Moderní sikovky , jako jsou například sika kleště KNIPEX Cobra, jsou vybaveny aretačním tlačítkem zajišťujícím posuvnou čelist v nastavené poloze. Sika kleště se vyrábí v různých velikostech, každý si tak může zvolit kleště, které poslouží na všechny činnosti a nebudou zbytečně těžké a rozměrné.


Instalatérské (sika) kleště ClassicPlus s průvlečným bezpečnostním kloubem a dvojitě ozubenými čelistmi. Rukojeti s plastovým pot. Sikovky Powerfix za akční ceny #128176;.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky