pátek 27. listopadu 2015

Restaurace stará boleslav

VYSokÁ kvalita jÍDEL POCTIVÉ PORCE ZA rozumnÉ PENÍZE. Jsme situováni v klidné historické části Staré Boleslavi vedle kostela sv. Reviews Už to není co bývalo.


Najdete zde česko-francouzskou kuchyni a velmi ochotný personál. Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Na objednávku jsem schopni zajistit svatby, oslavy, promoce či obyčejný pronájem restaurace s kapacitou – osob.


Vhodné i pro sportovní soustředění. Nedaleko je tělocvična, fotbalové hřiště i atletický stadion. Find unique places to stay with local hosts in 1countries.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Pension je vhodný pro klienty, kteří hledají přírodu, klid a odpočinek. Stara Boleslav Tourism Stara Boleslav Hotels Stara Boleslav Bed.


Pokud se Vám nechce ven, můžete si pizzu objednat z domu a využít rozvoz v oblasti. Nejlevnější pizzu si v této pizzerii můžete objednat od 1Kč. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and. Nabízíme vám skvělé restaurace a novinky ze.


The nearest airport is Vaclav Havel Prague Airport, 61. Typický staročeský hostinec s otevřeným grilem a uklidňující atmosférou Typický staročeský hostinec s otevřeným grilem Vás zbaví všedních starostí. Vedle se rozvíjí golfové hřiště a malé travnaté letiště. Restaurace a stánky s občerstvením.


Objednejte si hned pizzu na doma s rozvozem zdarma a vychutnejte si skvělé pizza těsto. Popis nemovitosti Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dům ve Staré Boleslavi. RESTAURACE V PIVOVAŘE , nám.


Private parking and lockable space for bicycles. Prague reachable by bus or car, mins to metro, mins to the Prague centre. Looking forward to meeting you! A co je nového u Pirátů? Veřejné setkání Pirátů s občany.


Doufáme, že u nás najdete místo, kde si můžete dát v. It was an early Přemyslid dynasty stronghold built in the late 9th and 10th century and surrounded by stone ramparts. Stará Boleslav is a historical Czech town and the oldest pilgrimage site in Central Bohemia. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, tra. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Panna Maria s Ježíškem je zde spodobněná na starobylé ikoně, vytvořené v pozlacené korintské mědi.


Fotogalerie restaurace Stará Lípa. Sál - restaurace Stará Lípa. Ubytování v apartmánu Spodní Ubytování v pětilůžkovém apartmánu s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením.


Apartmán je kompletně nově vybaven a je nekuřácký.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky