středa 25. listopadu 2015

Palubkové dveře

Dlouholetá výroba a prodej palubkových, masivních,smrkových a dubových,tradičních, kvalitních,ekologicky čistých, ručně vyráběných českých. Nabízíme kvalitní palubkové dveře za bezkonkurenční ceny, a to ve standardních rozměrech. Zateplené vchodové dveře provedené v mnoha dekorech.


Na našich prodejnách můžete zakoupit zateplené smrkové palubkové dveře. Vybrat si můžete z vzorů. Některé palubkové dveře jsou na prodejně připraveny k odběru! Ostatní dveře vyrábíme bežně v rozmezí - dní.


Tyto palubkové dveře jsou ideální pro použití v zahradních domcích, kůlnách, přístřešcích, chatách apod. PALUBKOVÉ DVEŘE CHATKOVÉ. U nás si můžete vybrat nejen palubkové dveře plné, ale připravili jsme pro Vás mnoho typů palubkových dveří prosklených. Samozřejmostí jsou dvoukřídlé palubkové dveře a palubkové dveře atypické dle Vašich potřeb a požadavků.


Bez povrchové úpravy, zasklené. Palubky 92x12mm z obou stran, vevnitř zatepleno polystyrenem. Nabízíme palubkové dveře jak na použití venku, tak samozřejmě i do vaše interiéru. V červenci jsme si pro vás připravili za super akční cenu hned několik produktů! Nahlédněte do všech kategorií a vyberte si ke svým dveřím také.


Dveře jsou vyrobeny z palubek. Levné vchodové dveře plastové, masivní dřevěné, palubkové , plechové do bytů. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Vyberte si z nabídky našich dvoukřídlých palubkových dveří , případně nás kontaktujte se svým individuálním požadavkem. Vchodové dveře do bytu Trend plus, model ořech.


Nabízíme vchodové dveře - palubkové dveře , bytové dveře , domovní dveře. Retro, moderní, rámové deskové, black line protipožární dveře. Tyto dveře lze vsadit do standardní ocelové. Decentní design a provedení spojují vlastnosti plných a prosklených dveří.


Zárubeň tesařská: 80: pravá, levá: 1. Palubkové dveře jsou nenatřeny a zaskleny(pokud nejsou plné). K osazení do stávající zárubně (dle české normy) nebo volitelně s rámovou zárubní. Sendvičové lepené dveře z masivního borovicového (smrkového) materiálu o síle mm dle ČSN. Rámová konstrukce je stejná, přičemž výplň tvoří palubky. Rozdělení křídel na půl, i mimo střed.


Lze namontovat 4x sklo na dveřní křídla. Profil dveří mm, vnitřní prostor je zateplen izolací. Kvalitní dveře a zárubně, které si jednoduše vyberete na našem profi e-schopu. Poté si zvolte orientaci dveří - zda potřebujete levé nebo pravé dveře. Možno namontovat do dřevěné i ocelové zárubně.


Na prodejnách můžete zakoupit smrkové palubkové dveře dvoukřídlé. Jsou navíc cenově dostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky