pondělí 30. listopadu 2015

Zámková dlažba 8 cm

Digital Advertising has grown up! PARKETA je vhodná nejen k domu, ale i do zahrad a parků, je vhodná pro pěší komunikace, pro cyklostezky nebo pro výstabu průmyslových ploch. Dlažba má mimořádnou pevností zámků a je vhodná všude tam, kde je povrch soustavně zatěžován. Velkoformátová dlažba s hladkým povrchem, lehce zkosenými hranami a speciální povrchovou úpravou pro odolnost barvy. Vysoce variabilní dlažba nabízená v mnoha barevných a povrchových úpravách.


Tato dlažba je vyráběna ve standardní, brokované i vymývané povrchové. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zámková dlažba betonová H. Počet nalezených produktů: 7. Identifikácia produktu Zostupné poradie.


To všetko v odtieňoch jury hnedej, sivo-grafitovej, mušľovej, ale aj melír Sahara, melír terakota klasickej sivej. Sklad (ABW) Cena neobsahuje dopravu materiálu! Pre celkovú cenu s dopravou a zálohou za vratné europalety nás.


V kolekciách sú k dispozícii bazénové dlažby a lemy - špeciálne tvarovky na lemovanie bazénov, schodové prvky, L profily. Patří k nejoblíbenějším dlažbám mezi zákazníky. Má klasický, univerzální a přitom velice elegantní vzhled.


Mezi její hlavní přednosti patří jednoduchá a rychlá pokládka. Povrch lze upravit i kulatými výstupky pro nevidomé. V různých barevných variacích navíc dodá.


V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech, na pochozích a pojezdových plochách soukromých i veřejných, jako jsou parkoviště či chodníky. Vonkajšia dlažba ) Hodnotenie produktu:. Ať už bydlíte v moderním rodinném domku, nebo si spíše potrpíte na starou dobrou „klasiku“, potěší vás venkovní dlažba DITON KOMBI. Ponúkam na predaj približne 420mzámkovej dlažby. Nebola nikdy použitá, iba pripravovaná na použitie.


Ide o dlažbu s hrúbkou 8cm. Hlavný účel zámkovej dlažby je spevnenie plochy. Gumová zámková dlažba tlumí zvuky a nárazy, je. Cena za dopravu vám bude sdělena po dokončení objednávky dle hmotnosti a vzdálenosti dodávky. Cena se může lišit od cen v kamenných prodejnách.


Späť na: 8cm betónová zámková dlažba Štandard. Nebyla položená - neupotřebený zbytek. Představte si Váš dům, nechybí Vám k němu pěkná moderní dlažba ? Co třeba zámková dlažba. Klasický tvar zámkové dlažby, doplňkový prvek.


Ideálna voľba pre chodníky, parkoviská, či skladové plochy. Betónová zámková dlažba pre úpravu plôch. Venkovní dlažba , zámková dlažba v různých barvách, tvarech a povrchových úpravách. Zkrášlete Vaše terasy, chodníky, cesty a zahrady.


Dlažba je v celej svojej hrúbke odolná voči mrazu a posypovej soli so zvýšenou odolnosťou voči oderu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky