úterý 24. listopadu 2015

Hmozdinka do polystyrenu

Be Careful, These Other Guys Are Just Offering Free Trials. Our Service Is Always Free. Host Unlimited Free Teleconference Calls With Free Recording. This feature is not available right now.


Plastová hmoždinky do polystyrenu je vhodná pro upevnění břemen do hmotnosti 5Kg.

Pokud potřebujete připevnit do polystyrenu věci do 9Kg je tato hmoždinka správným řešením. Hmoždinky do polystyrenu: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Tanierová hmoždinka s plastovým tŕňom Cena od: 0. Velmi oblíbená hmoždinka s plastovým trnem vhodná pro použití do všech typů stavebních materiálů. Kotvící hmoždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku svodu. Jedinečný kotvící set pro správné zakotvení svodů do izolantů z EPS a minerální vaty.


Izolační hmoždinky do polystyrenu FDI, není nutné předvrtávat.

Odolná proti úderu, vhodná i do desek z PU pěny či do styroporu. Umožňuje jednoduchú montáž skrz tenkovrstvové. Je vhodná najmä pre štítky, čísla domov, vonkajšie svetlá a pod. Jednoduchá aplikace pomocí ručního nebo elektrického šroubováku.


Speciální hmoždinka pro použití do polystyrénu. Určené pro lehké kotvení. Upevníme si poštovní schránku.


A vězte, že s hmoždinkami od fischera potěšíte každého pošťáka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kotvenie fasádnych izolantov rozpernými kotvami do podkladu zabezpečuje statickú stabilitu zateplovacieho systému.


Ejot, Bravoll Wkret-met je naša ponuka. Je určena pro upevnění do polystyrenu a PU. Velkou přednost představují zejména obnovitelné zdroje, neboť produkt obsahuje více než obnovitelných látek. Závit je spirálový, snadno se zařízne do izolace a vytvoří tak trvalé a vysoce odolné spojení.


FID Fischer z nylonu je vyroben v Německu.

Povrchová úprava galvanickým zinkováním (ZB). Dopravu pro vás zajistíme prostřednictvím dopravní společnosti, která vám zásilku doveze domů nebo na stavbu. Pošleme vám zboží za paušální ceny.


Hmoždinka do polystyrenu FID nabízí rychlé upevnění lehkých světel, domovních čísel,…. FID je ideální pro upevnění lehkých předmětů na zateplenou fasádu. Hmoždinka pro izolační materiály vyrobená z nárazuvzdorného nylonu. Spirálovitý závit se zařízne do izolace a vytvoří tvarové spojení. Izolační talířek se používá k upevnění izolačního materiálu (např. polystyrenu či minerální vlny) do dřevostaveb - do dřeva či dřevotřísky.


Proboštovská 6ždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku sv. Izolační ukotvení objímky Mumožňuje jednoduše, pevně a rychle ukotvit objímku svodu do zateplení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky