úterý 24. listopadu 2015

Cysy 3x0 75

Barva pláště: bílá Barevné provedení žil. CYSY 3x(3Cx )=H05VV-F 3G. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom. H05VV-F Elektrické vlastnosti Electrical properties Tyto informace byly poskytnuty pouze pro informativní úžely aěneobsahují řádná vyjád−ení, právnfi.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Polo Ralph Lauren - pánské slipy 3pack 3pack pánských slipů Polo Ralph Lauren v krásném dárkovém balení jsou velmi. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). LAPP KABEL - Wire CL115CY-3X1.


The pictures of products are only demonstrative and may be different than the real look of products. K č bez DPH Kč s DPH. Kabely CYSY jsou určeny pro suché prostředí.


Pro suché prostředí, pro nízké a střední mechanické zatížení k pohyblivým přívodům. Sú vhodné aj do vlhkých priestorov, určené na stredné mechanické namáhanie. Kabel H05VV-F 3x, ( CYSY ) Bílá. KABELY CYSY a CYLY s novějším značením H05VV-F, H03VV-F, H03VVH2-F.


CYSY-3xMerná jednotka: m DPH:. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. It does not change their basic features. Měděný vodič lanovaný 2. Flexible power cable CYSY 4x0.


Technical data: Current. Price VAT included from 1ks € 0. Ohybné medené lanové jadro 2. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Tento web používá soubory cookie. CYSY je přesně to, co potřebujete pro moderní a kvalitní osvětlení.


Pořiďte si LED osvětlení a sviťte více, plaťte méně. Kde sehnat šňůry CYSY typ H03VV-f 3x, mm, nebo podobné typy? Má niekto skúsenosti s vlastnosťami CYKY vyrobené v Poľsku? Môžem použiť na napájanie obehového čerpadla pre TUV kábel H05VV-F 0. Ihr Lieferant von elektronischen Bauelementen! Wir bieten Heimelektronik, Audio, Video, TV und PC Zubehör, Akkus, Akku Neuherstellung, Batterie, digitale Messgeräte.


The electrical cable becomes a rope. The double covered electrical cables are covered with soft flocke natural linen and raw cotton with an overall diameter of mm. V control cable with white strands, numbered in stranded design. Structure with protective conductor.


Insulation of conductor and outer sheath made of polyvinite. Stupeň krytí IP- vhodné do interiéru. Maximální proudové zatížení 2x8A. Káble CYSY sú určené pre suché prostredie na stredné a mechanické namáhanie k pohyblivým prívodom.


Nie sú určené na uloženie do zeme. K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č. Aktuális 3x, mm ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky