pátek 27. listopadu 2015

Sádrokarton gkf

Protipožární deska, jejichž sádrokartonové jádro je dodatečně zpevněno skelnými vlákny, které zlepšují soudržnost při působení ohně. Aby neshořela, respektive aby konstrukce vydržela stanovenou dobu požáru dle normy, je třeba použít buď silných profilů masivního dřeva, nebo opláštit sloupkovou konstrukci nehořlavým materiálem , který dřevěnou konstrukci ochrání. Popis produktu protipožární.


Označenie: červená potlač na zadnej strane, kartón je červenej farby. Pokud používáte funkce Social Share, informace o vás budou sděleny příslušných dodavatelů. Poskytuje maximální komfort pro dokonalý koncert ticha (útlum hluku až dB).


Desky se používají jako obklad stěn, stropů, příček a podhledů na nosné kovové nebo dřevěné konstrukci. Sádrokarton Siniat (dříve Lafarge), určený pro vnitřní suchou výstavbu. Tato ohebná sádrokartonová deska je vhodná hlavně do interiérů s vlhkostí menší než. Deska zajišťuje také větší požární odolnost a ochranu.


Naučíme vás jak na sádrokarton Chcete si udělat sádrokartonové interiéry sami? Ve škole suché výstavby vás naučíme základy a ukážeme úskalí, na která si dát pozor. Montáž elektrických rozvodů a vodovodních potrubí pod sádrokarton je také velice rychlá.


EIdo sádrokarton stropu 12. Izolačný sadrokartón MF – stavebná doska izolačná s minerálnym vláknom MF. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. GKF a mechanickám tlačním. Základní tmel pro sádrokarton v balení 5kg a 25kg.


Chystáte se stavět příčku nebo předstěnu? Máte v plánu montáž podhledů nebo úpravu podkroví? Lokalita Bystřice pod Hostýnem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


RBi značí desku nejen se zvýšenou protipožární odolností, ale také impregnovanou, a tudíž odolnou proti zvýšené vlhkosti. Dokumenty na stiahnutie. Potrebujete technický list, montážny návo vyhlásenie o parametroch, Kartu bezpečnostných údajov. Tu nájdete všetko čo potrebujete.


Historie jejich výroby sahá až do r. Sadrokarton Eshop - ALLEGRO spol s r. V katalogu nemáme podrobnější informace o KNAUF GKF. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Global Player with a Sense of Togetherness What makes Knauf Knauf? It is our sense of community. Our ability to contribute to the completion of a building project.


Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům. Dorbý den, abyste dosáhla protipožární ochrany, je nutné zakoupit i protipožární desky GKF. Prerábka podkrovia na obytné podkrovie so sadrokartónom, s protipožiarnou doskou RF.


Materiál na zobytnenie a zateplenie podkrovia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky