středa 25. listopadu 2015

Pasivni drevostavby

Pasivní dům je stavba, která splňuje dobrovolná, ale přísná kritéria energetických úspor při provozu domu. Koncepce pasivního domu není architektonický. Výrobce moderních dřevostaveb. Ekodřevostavby - ekologické, nízkoenergetické a pasivní dřevostavby.


Stavba Domu snů - energeticky úsporné dřevostavby. Pasivní dřevostavby, jejich projektování i realizace jsou individuální a specifickou záležitostí vyžadující odbornou znalost problematiky pasivní. Nevytápěný prostor v půdorysném tvaru L, zakrývá z velké části severní.


Pořiďte si dům za méně než 3. Moderní, pasivní bungalov od renomované projekční kanceláře Design4function. Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Již let stavíme nízkoenergetické moderní dřevostavby na klíč. Na konstrukci domu garantujeme záruku let. ATRIUM, to je sázka na kvalitu a komfort.


See actions taken by the people who manage and post content. Zpracováváme důkladnou studii bydlení a energetickou koncepci. Stavíme dřevostavby - pasivní a nízkoenergetické rodinné domy.


Postavíme Váš dům, jako by. Již patnáct let se v České republice zabýváme výstavbou nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Naším heslem je: Stavět srdcem a rozumem. Výhody a neýhody dřevostaveb. Dřevostavby patří k dnešním trendům pohodlnéo a úsporného bydlení.


Jako majitel své firmy se osobně podílím na všem (Od návrhu po poslední detaily stavby), co se na stavbě realizuje a za vše tedy i osobně ručím. Lucern Vám nabízí moderní dřevostavby na klíč za nejlepší ceny na trhu. Nabízíme vlastní typové domy. Pokud si z naší nabídky nevyberete, rádi Vám. Dřevěné domy se staví celá staletí, dřevo je generacemi prověřený materiál.


Dřevo jako materiál je velice nadčasové a člověk se k němu neustále vrací. Cesta na svět nebyla pro náš první pasivní dům vůbec jednoduchá, naštěstí se ale zdá, že pestrý tým v čele s velmi komunikativním a schopným. Mezi pasivními domy převažují dřevostavby. Proto si z následující projektů můžete vybrat ty dřevostavby, které splňují pasivní standard. Rámová konstrukce dřevostavby i panelová výstavba dřevostavby.


Rodinná firma PALIS Plzeň, spol. Realizujeme montované domy - dřevostavby na klíč, nízkoenergetické dřevostavby a pasivní. Nadchněte se s námi pro moderní a ekologické dřevostavby na klíč a za skvělé ceny. Zajistěte pro sebe a své nejbližší dům, který Vám změní život. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč.


Jsme pro Vás pravým partnerem. Zajistíme až 1 financování domu na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky