neděle 22. listopadu 2015

Prodám lešení haki

Od zahájení výroby prošlo lešení HAKI mnoha konstrukčními změnami jmenujme například redukci hmotnosti dílců lešení , spoj sloupků s větší prostorovou tuhostí, optimalizaci konstrukce a technologie pro automatizovaný způsob výroby. Na fotu je sestava 3m ,ta je již prodána. Prodam stojky 3m kus 900kč obdelník,2.


Podlazky haki lešení Inzerát byl odebran z oblíbených. Haki lešení - zábradlí Inzerát byl odebran z oblíbených. Koupim haki leseni jakykoliv pocet cela CR a SK. Možnost dopravy i dohody. Mohu poslat cenovou nabídku jednotlivých komponentů.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky bazar Žebříky, lešení , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky bazar Žebříky, lešení na Vámi zvolené téma inzerce. HAKI lešení je pojem, který zná snad každý stavitel. ND: vibrační válec Bomag stav dle foto, vhodné na díly nebo k repasi, nízká cena kterou nabídněte, prodám rozumné nabídce, pokud se mě budete ptát na cenu, je to ztráta času, na sms nereaguji, inzerát platí do smazání, jakákoli dohoda možná včetně výměny za haki lešení nebo lešení Layher. Archiv podobných inzerátů Haki Haki Haki. Moznost prodeje pouzitych podlazek 1ks za 100kc.


Prodám haki lešení v dobrém stavu. Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Vybírejte si Lešení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Inzerát podlážka na haki lešení v okrese Louny, cena 130Kč, od vobrzda na Sbazar. Lešení s garancí kvality a nízké ceny – jedině HAKI od Promal.


Lešení vynikající snadnou montáží včetně jednoduchého kotvení. Koupím haki lešení větší mensi množstvi. Nabídněte cena podle naší domluvy, ruzumná cena dohoda jistá. Prosím nabídněte, příjedu ihned kdykoliv a kamkoliv.


Vyrobeny dle platných ČSN norem z kvalitního řeziva síly prken minimálně 24mm. Omlouváme se, v současné době jsou tyto stránky ve výstavbě. Rádi Vám zpracujeme aktuální cenovou nabídku lešení HAKI IV. Stavební stroje, Detail.


V prodeji je pouze po celých kostkách. Patka čtvercová, výška 2cm. Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Tvoje zpráva se odešle přímo zada. V případě odběru všech kusů sleva. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii Žebříky, lešení. Jedná se o repasované lešení , za velmi dobrou cenu. Sady jsou kompletní, obsahují všechny komponenty k posta.


Inzeráty na štafle, lešenářské žabky, stavební kozy, lešeňové podlážky, žebříky a další jsou umístěny v sekci Lešení , štafle na inzertním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky