úterý 24. listopadu 2015

Olivove drevo

Vybíráme pro vás originální produkty ručně vyráběné z olivového dřeva. Funkční i designové kousky: vařečky, naběračky, misky, prkénka, mlýnky. Budeme vás informovat o dění na olivove.


Jako poděkování za registraci vám zašleme slevový kód na slevu 1Kč. Produkty z prvotřídního olivového dřeva pro Vás dovážíme z Kréty. Dřevo je na svém povrchu leštěno a je bez jakýchkoliv chemických úprav.


Prastaré olivovníky, i zruční mistři řezbáři, kteří z nich tvoří malá umělecká díla, pocházejí ze St. Stylové struhadlo se zásobníkem z olivového dřeva na nastrouhaný parmezán. Skvělý doplněk na váš stůl. Olivovníky se využívají nejen k výrobě oliv a olivového oleje.


Mimořádně tvrdé dřevo olivovníku má nádhernou kresbou a výrobky z olivového dřeva. Pomalu rostoucí a barevně atraktivní olivové dřevo ze Sicílie. Je vyhledáváno zejména soustružníky, restaurátory, výrobci. DREVO is keen on powering the global PC gaming community with unprecedented offerings.


The ascension to the ranks of a glorious gaming warrior is more affordable than ever with DREVO. Neohodnotené Obľúbená keramika s mediterran vzormi - tentokrát vsadená do masívneho dreveného podnosu. Spríjemnite si s ním čaj o piatej. Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby.


Prosím zvolte jinou alternativu. Book at Olivemare, Katelios. Easy and Secure Online Booking. New deals listed every day! Easy, fast and secure booking!


Your booking instantly confirmed! Kvalitná drevená detská lyžička, ktorú oceníte nielen vy ale aj vaše dieťa. Vhodný aj na miešanie pokrmov a teplých jedál.


Olivové dřevo je velmi tvrdé (tvrdší než dub) a velmi odolné proti poškození. Velmi ozdobí každou kuchyni či interiér svou unikátní. Našou srdcovkou však už navždy zostane drevo olivovníka – jeho úžasnej kresbe sa nič nevyrovná, je luxusné a pohľad naň ukľudňujúci. To pravé pre všetkých, ktorí milujú jedlo, s nadšením ho pripravujú, servírujú a vychutnávajú všetkými zmyslami.


Vítejte v našem internetovém obchodě! Na našich nově spuštěných stránkách máte možnost zakoupit jedinečné ozdobné předměty z olivového dřeva. Ekologické výrobky z olivového dřeva, olivovníku. Z olivového dřeva nabízíme lžičky, lžíce, naběračky, prkýnka, hmoždíře, obracečky, misky i mísy. Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky.


Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné. OLIVA je výhradným dovozcom kvalitného olivového oleja, kozmetiky, pochutín, gréckych vín, bylinkových čajov, horského medu, korenia a iných produktov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky