čtvrtek 26. ledna 2017

Dům na klíč katalog

Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Projekt je možné dle přání upravit. Pokud si v této nabídce nevyberete, je možné vytvořit zcela individuální projekt na míru. Díky unikátní skladbě získáváme pro váš dům nadčasovou technologii, zaměřenou na maximální kvalitu a příjemné celoroční klima.


Můžete si u nás objednat zděný rodinný dům na klíč nebo dřevostavbu na klíč. Cena stavby domu na klíč je zhruba od milionu korun včetně DPH a základové desky. Hledáte vysněný dům na klíč ? Podívejte se do našeho katalogu bungalovů na klíč i patrových domů. Určitě v něm najdete své vysněné bydlení.


Ceny jsou z nejlepších na trhu včetně DPH, základové desky a dopravy. Realizujeme stavby po celé ČR. Zděné domy na klíč Zděné domy jsou v našich krajích nejrozšířenějším typem rodinných staveb – a má to svou logiku. Tradiční zdicí materiály mají staletími prověřené přednosti, a proto je investice do zděného domu sázkou na jistotu.


Snadné hledání vhodných projektů podle zadaných parametrů. Katalog typových projektů rodinných domů. Levné montované dřevostavby na klíč a bungalovy na klíč. Konfigurátor navrhni si svůj dům Byť může jít o jeden konkrétní typový projekt rodinného domu, může nakonec každý dům vypadat úplně jinak.


Patrové i rodinné domy, mobilní domy. Rodinný dům na klíč Exclusive. Dům Exclusive uspokojí nároky na pohodlné bydlení čtyř až pětičlenné rodiny. Dispozice domu jsou v souladu s. Je pouze na vás, čemu dáte přednost a pro jaký typ domu se rozhodnete. Ať už toužíte po patrovém rodinném domě nebo po přízemním, s garáží nebo bez , jsme tu pro vás, abychom vám pomohli zrealizovat váš sen o komfortním a atraktivním bydlení.


Vyberte si Váš vysněný dům. Prolistujte si náš katalog a vyberte si z něj to nejvhodnější řešení právě pro vás – od přízemních bungalovů, přes. Pokud máte vlastní projekt či představu rodinného domu na klíč , rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku stavby domu.


Prohlédněte si katalog obsahující montované chaty a domky na klíč Veškeré nabízené montované dřevěné domy, chatky a bungalovy naleznete v katalogu, který je uveřejněný taktéž na těchto stránkách. Zde nabízíme výběr z katalogu domů na klíč. Nenašli jste tu Váš vysněný typ domu? Neváhejte nás kontaktovat, domluvíme se na dalším postupu, jak dům podle Vašich představ realizovat! Nela B je přízemní dům vhodný na úzké, případně menší parcely.


Obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní bude díky. Přehled nabídky rodinný domů na klíč , které je možno realizovat jako zděné nebo jako dřevostavby. Na naše stavby dodáváme nejen kvalitní české produkty, ale využíváme i léty prověřené nejlepší materiály, se kterými se staví po celé Evropě.


Ke všem typovým projektům z nabídky katalogu NÁŠ DŮM je možné získat 1 dotaci na typový projekt v rámci programu RODINNÝ DŮM s BONUSEM. Nabízíme širokou nabídku rodinný domů s garantovanou cenou realizace na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky