čtvrtek 26. ledna 2017

Těsnící tmel na motory

Těsnící tmely na motory , Berner. Registrace zdarma v pár jednoduchých krocích. Využijte nyní všech výhod internetového obchodu! Tmel pro utěsnění motorů. Utěsní skříň motoru, ventilová víka apod.


Odolává teplotám až do 2°C.

Pružné těsnění převodových sk. Všetky naznačovať produktu. Zelený těsnicí tmel na motor a převodovku K161. Oranžový těsnicí tmel na motor a převodovku K162. Jake tmely a lepidla na motory.


Tak tady je to slibovane tema tesneni a tmely na motory. Speciální tmely na motory určené do vysokých teplot. Detaily produktu všichni 2.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Použití Pro extrémně namáhané spoje např. Trvale plastický těsnící tmel na motory K1(2ml). Veškeré pružné tmelicí a těsnicí aplikace s nároky na odolnost.


BELYS Profesionální těsnící tmel na motory SEAL 200ml - ČERNÝ BELYS Profesionální těsnící tmel na motory SEAL 2ml - Velmi kvalitní silikonová těsnící hmota k použití v autoprůmyslu a jemné mechanice. Vysoce kvalitní silikon, bezpečný pro lambda sondy, palubní počítače, splňuje požadavky výrobců automobilů (O.E.M. – Original Equipment Manufacturer).


Odolný teplotám od -40°C do 285°C. Ahoj potřeboval bych nějaký těsnící tmel na kartery, na podzim jsem dělal spojku a nechtěl jsem kupovat nové těsnění tak jsem pomázl těsnění slabou. Může být aplikován i pod vodou. Skladem Novol finish je profesionální karosářský tmel se skelným vláknem - jemný od.


Gasket sealant tmel na motory Tectane 280ml Gasket sealant TECTANE - jednosložkový, acetátový, silikonový těsnící tmel s vysokou přilnavostí vytvrzující vulkanizací vzdušné vlhkosti. Komentáře:) Teplotně odolný, trvale pružný tmel nahrazující veškeré typy a rozměry korkových, fíbrových, papírových nebo gumových těsnění. Přípravek pro utěsňování vík motorů automobilů od firmy Tectane. Houževnaté silikonové těsnění nahrazující korková, fíbrová, papírová či azbestová těsnění ve všech tloušťkách a. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie tmel na motory. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Popis: Vysoce kvalitní lepicí a. Silikonový těsnící tmel na motor K1- Informace k produktu těsnící tmel pro motory a převodovky v automatickém dávkovači velmi vysoká chemická odolnost.

Produkt je určen především pro automobilový průmysl. Ideální náhrada pro všechny typy těsnění. Univerzální těsnící tmel v 200ml dóze se stlačeným vzduchem. Motor a výfuk Rezonátory. Autodoplňky pro zahraniční vozy Autodoplňky pro zahraniční vozy interiér Autopotahy, Autokob.


Všechny informace o produktu Berner těsnící tmel na motory ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Berner těsnící tmel na motory. Soudal Gasket Seal Teplotně odolný, trvale pružný tmel nahrazující veškeré typy a rozměry korkových, fíbrových, papírových nebo gumových těsnění. Obvykle používám tenký proužek Lukoprenu na motory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky