pátek 27. ledna 2017

Imitace dřeva

Betonová imitace dřeva , která na našem trhu nemá obdoby. Dokonalé detaily výrobků včetně celoprobarvené směsi brání výkvětům a jsou mrazuvzdorné. Co je betonová Imitace Dřeva ? Betonové prvky Imitace Dřeva uspokojují stále rostoucí zálibu moderního člověka v dřevě, jako v klasickém přírodním materiálu. Vytvarování i barevné provedení těchto prvků je totiž téměř dokonalou imitaci vyzrálého, léty a povětrností vytráveného dřeva.


Speciální betonová směs, ze které se výrobky imitace dřeva vyrábějí, je celoprobarvená doplněná o chemické přísady, díky kterým jsou výrobky mrazuvzdorné a zabraňují výkvětům. Betonové výrobky v designu imitace dřeva dají Vaší zahradě přirozený vzhled i po několika letech. Jsou vyrobeny z plnobarevného betonu s patinou, která. D PVC obklady imitující dřevo.


Jednoduchá montáž a nízká cena. S těmito obklady si dokážete oživit vaše stěny v interiéru. Dlažbu imitace dřeva vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Italské dlažby a obklady imitující dřevo, které nerozeznáte od skutečného dřeva. Obklady a dlažby v imitaci dřeva dodají bydlení efekt luxusu. See actions taken by the people who manage and post content.


Pracovní postup aplikace dekorativní tenkovrstvé omítky imitující vzhled pískovce. Okenní síť proti hmyzu ISSO - IMITACE DŘEVA. Mrazuvzdorná betonová Venkovská dlažba imitace dřeva dokonale kopíruje staré ošlapané prkna a špalky. Struktura této dlažby je naprosto famózn. Dlažba v betonové imitaci dřeva je především vytvářena z prken.


Ty se vyrábí ze speciálního betonu, který. Dlažba imitace dřeva působí pro oko příjemněji než klasické dekory dlažeb. To je důvo proč je dlažba imitace dřeva tak populární.


Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. Selská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i. Když použijete toto prkno v blízkosti topeniště, je potřeba si dávat pozor, aby nebylo použito pro topení. Obklady imitace dřeva Betonový odlitek obkladu věrně kopírující skladbu několika druhů dřeva.


Keramická dlažba - imitace dřeva Dřevěná dlažba vypadá skvěle, ale má také omezenou životnost. Proto u nás najdete imitaci dřevěné dlažby, která je vyrobena z keramiky. Imitace dřeva Nabízené dlažby věrně napodobují přírodní dřevo, kde jsou vidět barevné přechody, kresby suků a letokruhů.


Můžete si zde vybrat z pestré škály barevných provedení. On-line prodej kvalitních italských obkladů a dlažeb značky Monocibec, Century, Naxos a stavební chemie CerCol. Naše zaměření je hlavně na velké formáty. Kvalitní betonové výrobky, mrazuvzdorné, bez výkvětů, s dokonalým smyslem pro detail. Každým rokem se nabídka dlažeb rozšiřuje a používají se na nich i ne zcela tradiční vzory.


Kupte si betonovou dlažbu, která dokonale imituje staré dřevěné trámy. Světlé odstíny dřeva , suky i letokruhy vytváří dokonalý dojem pravého dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky