středa 25. ledna 2017

Nejlevnější dům

This feature is not available right now. Vojtěch Valda přišel s novým projektem, který má pomoci lidem k levnému a samostatnému, zároveň pohodlnému bydlení. Moderní bydlení ve zděné stavbě vám umožní náš program levných a kvalitních domů.


Pro DŮM LEVNĚ platí jediné – naše ceny jsou kompletní. Naše domy nabízíme za ceny včetně DPH a včetně základové desky. Jediné co v ceně není zahrnuto jsou inženýrské sítě, složité základy a případné změny oproti projektu. Nejčastější požadavek našich zákazníků zní: chci postavit co nejlevnější zděný rodinný dům na klíč. Proto jsme se zaměřili na technologie.


Jestli Vás zajímají nejlevnější domy, které se dnes ve světě staví, tak Vám doporučujeme objednat publikaci Jak postavit levný dům do milionu, ve které najdete mnoho užitečných rad a motivujících příběhů a odkazů, které Vám pomohou za vysněným domem. Navštivte náš vzorový dům Pegas v Chlumci nad Cidlinou, poblíž dálnice Dmezi Prahou a Hradcem Králové. Klikněte pro on-line rezervaci.


Nevěříte, že je možné postavit kvalitní rodinný dům za dobu kratší než jeden měsíc? Zaplatit za něj přijatelnou cenu? Být přitom více než spokojen? Architekt Vojtěch Valda přichází totiž s domkem, který může znamenat revoluci v. Bezkonkurenční ceny, vysoká kvalita. Všechna práva vyhrazena.


Vhodný pro malé pozemky a ideální jako náhrada starých rekreačních chat. Dům se vyznačuje praktickým a funkčním dispozičním uspořádáním. Denní a noční část je projektována na jednom patře. Nejlevnější Nejnovější Nejlevnější Nejdražší. Denní část tvoří obývací pokoj, jídelna a kuchyň se spíží.


Noční část se skládá ze dvou ložnic a koupelny. Navíc je zde navržena technická místnost a malá toaleta. Půdorys domu lze upravit dle vlastních představ.


Dřevěný mobilní dům můžete využívat jako chatu nebo chalupu. Celoroční mobilní dům má vnitřní stěny obloženy dřevem. V obývacím pokoji je dvousedačka a stolek do půlkruhu.


Kuchyňská linka je umístěna na jedné straně domu. V koupelně najdete umyvadlo, toaletu a prostor, kde můžete umístit sprchový kout. Kvalitní parfémy levně se zárukou originality. Odběrná místa parfémů po celé ČR.


Dům , byt a zahrada Bydlení a doplňky Nábytek Chovatelské potřeby Více. Elektronika Televizory Herní zařízení Chytré hodinky Více. Jde o typový projekt společnosti G-SERVIS CZ s. Jelikož nás čeká stavba domu svépomocí, zakoupením Vaší knihy se mi otevřel úplně nový obzor a jsem moc ráda, že jsem tak učinila. Cena obsahuje zděný (eventuelně dřevostavbu - dle Vaší preference) dům na klíč, tedy veškeré jednání s úřady, od stavebního povolení až po kolaudaci. Osobní odběr na pobočkách.


Veškeré zboží máme skladem s doručením do. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Mobilní dům Hobbytec Mobile k celoročnímu bydlení si můžete nechat vybavit veškerým potřebným zařízením.


Ceník rodinných domů na klíč, je rychlým přehledem našich domů, které nabízíme jako typové projekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky