pondělí 23. ledna 2017

Cena štěrku 16 32

Free Delivery on Eligible Orders! Ceník - cena písku, štěrku a kameniva. Zde naleznete ceníky námi nabízených produktů, jimiž jsou písek, štěrk, štěrkopísek, kamenivo a štěrkodrť. Cenovou nabídku na nákladní autodopravu, zemní práce, bourací práce včetně demo.


Vyberte si z příznivých cen štěrku.

Na vyžádání vám můžeme zaslat kompletní ceník, s vašimi konkrétními požadavky. Interaktivní ceník s kalkulátorem. Do pole množství vepište poptávané množství kameniva a podívejte se na součet na posledním řádku. Tyto frakce jsou nevhodné jako drenážní vrstvy (tedy třeba právě pod chodníčky) u méně propustného podloží, protože po zhutnění se písek setřese do spodní části.


Nabízíme prodej štěrku i drceného štěrku různých frakcí (0- 4- 8- , - i další). Autodoprava a zemní práce. Jedná se tedy o drtivo o průměrném rozměru těchto dvou čísel, kdy rozdrcený kámen se v těchto číslech rozměrově pohybuje.

Kačírek – cena dle frakce a kvality (praný-nepraný). Tento materiál skladem nedržíme,je pouze na objednávku. Pevná paliva spojená s teplem domova. Firma Jiří Havelka je tradičním dodavatelem pevných paliv ve středních a východních Čechách a na severní Moravě.


Zajišťujeme vnitrostátní dopravu vozidly Tatra a Volvo. Hrubé drcené kamenivo 8- mm 34- Hrubé drcené kamenivo 11- mm 33- Hrubé drcené kamenivo -mm 33- Hrubé drcené kamenivo - mm 26- Hrubé drcené kamenivo -mm BI 32- Hrubé drcen. Množství tuna, Cena Kč vč.


Prodej kačírku frakce – 32. Délka dopravníku je 2m, šíře 4m a lze jej použít do výše 1m. Příklady použití štěrku frakce – 32. Přijeďte si pro vhodný druh praného.


Společnost Českomoravský štěrk , a. Cena písku a šterku Cena písku a cena štěrku obsahuje dopravu na staveniště podle objemu objednaného stavebního materiálu. Cena za materiál závisí na typu nákladního kontejnerového vozidla použitého pro dopravu písku, štěrku , betonu. Cena je v Kč za tunu, DPH účtujeme ve výši.


Zajistíme dopravu do místa spotřeby, prodej za hotové přímo v provozovně.

Využití dle deklarovaných technických norem. Doprava štěrku mimo Liberec Štěrk samozřejmě přivezeme i do jiné lokality. V případě zájmu lze po dohodě přivézt i jiné množství štěrku než je uvedeno v ceníku. Nabízíme Vám k prodeji písek a štěrk v těchto frakcích: 0- 0- , 4- 8- , - , kač. Drcené kamenivo vzniklé drcením větších kusů hornin má široké spektrum využití v silniční a železniční výstavbě.


Toto kamenivo je vhodné do betonu, živočišných směsí, do podsypů, zásypů, nestmelených směsí a směsí stmelených hydraulickými pojivy. Dovoz písku, štěrku , kačírku, suťových recyklátů. Odvoz sutí, komunálního odpadu a hlíny. Výše uvedené ceny jsou bez DPH, cena se rozumí EXW – Lom Prosečnice, bez obalů a palet.


Ostatní výrobky z kamene vyrábíme a kalkulujeme dle zadaných požadavků individuálně. Dodávka písku, štěrku , recyklátu. Vážení zákazníci, vítejte na www stránkách firmy Roman Mašek - prodej písku a štěrku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky