středa 25. ledna 2017

Závěs na posuvné dveře

Kvalitní posuvné dveře , zárubně, kování i posuvné systémy, vše pro vaše pohodlné bydlení. Nakonfigurujte si jednoduše vaše nové dveře. Trix Zero posuvný systém, jednokřídlý. Na rozdíl od stavebních.


Na našem e-shopu naleznete veškerý sortiment kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu, posuvná vrata, skládací a harmonikové dveře , ale také kování pro posuvné okenice, zástěny, slunolamy, mříže a spoustu dalších atypických realizací, které lze z našich produktů vytvořit. Pojezdová sada obsahuje kolečka a montážní materiál. Použití pro nebo posuvné dveře. Kování na posuvné interiérové dveře. Je bezúdržbové a vyznačuje se velmi tichým chodem díky kluznému ložisku.


Posuvné dveře : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hmotnost je na zatížení jednoho vozíku. Pokud nemáte v bytě dostatek místa, můsite použít posuvné dveře. My vám nabízíme kování, na které můžete posuvné dveře zavěsit.


Sada kování pro posuvné dveře s označením obsahuje kolejnici do otvoru a 1cm. Nosný vodící hliníkový profil pro posuvné dveře SLIDO Classic. Tyto sady mají maximální nosnost 1kg.


Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů posuvné dveře. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Křídlo by mělo být širší než plánovaný průchod o asi cm. Je to důležité, aby při otevřených dveřích byly mušle (madla) dostupné z obou stran dveřního křídl. Nutná mezera nahoře a dole mm, po stranách mm.


Závěs se na skleněné dveře montuje pomocí stahovacího šroubu a proto není nutné vrtat do skla. U vysokých dveří je třeba použít. Náš internetový obchod používá soubory cookies, abychom mohli poskytnout lepší uživatelské prostředí pro nakupování. Byly vyrobeny z materiálu MDF v barevném provedení broskvoň.


V kombinaci s otevřeným závěsem pak tvoří jedinečný systém s originální myšlenkou jak vám ušetřit místo. Dveře se pohybují v kovové garnýži na zdi pomocí malých ocelových koleček. Pro jejich otevření je postačující prostor na jedné z přilehlých stěn.


Celý mechanismus je složen ze základní pojezdové sady STD na jedny dveře a volitelného příslušenství. Oproti otevíracím dveřím mají posuvné dveře na zeď především výhodu šetření prostorem. Svým estetickým vzhledem posuvné dveře Rostra jsou vhodnou ozdobou interiéru. O něčem podobném uvažuji na prosklené dveře mezi kuchyní a dětským pokojem.


Jen bych to musela obarvit na béžovo :-). Trix One posuvný systém, jednokřídlý. Na Heurece využíváme personalizac.


Jsme patřičně hradí na to, že dokážeme v České republice a výhradně z českých materiálů vyrobit posuvné systémy na dveře v retro stylu. Od púvodních posuvných systémů vyráběných řemeslníky na stodoly, chlívy a průmyslové bud. Dveřní madlo Dorma Arcos stříbrné.


PROČ ZVOLIT POSUVNÝ SYSTÉM NA ZEĎ? Je ideálním řešením do již zařízených interiérů - nevyžaduje žádné speciální úpravy stavebního otvoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky