pátek 27. ledna 2017

Odvodnovací žlab

Současné zhoršující se klimatické podmínky a právní legislativa, kladou stále vyšší nároky na hospodaření s povrchovými vodami. KOMFORT, KRÁSA, ÚČELNOST Moderní styl. BGU Univerzální žlab Univerzální použití při rodinných domech, ale také na veřejných prostranstvích, kde je požadováno zatížení od třídy A 15kN do B 1kN.


Rošty překrývají celé tělo žlabu, a tak umožňují připojit různé materiály, např. Betonový štěrbinový odtokový žlab , používaný pro pro odvodnění liniových staveb, tzn. Nemusí se tedy budovat síť přípojek podzemní dešťové kanalizace. Bezpečné odvádění povrchových vod a možnost volby exkluzivních zákrytových roštů spl. Tento monolitický žlab odolá nejnáročnějším zátěžovým testům.


Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Lineární odvodňovací žlab s nízkou hmotností a snadnou montáží, mříží z pozink oceli a únosností tuny. ACO EuroSelf odvodňovací žlab m, PVC nátrubkem DN 100. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Obrubníky mohou být součásti systému GRANITOID. Koncovka WLC-K pro odvodňovací žlab WLC-Z vyrobena z polypropylenu. Silniční obrubník GRANITOID – přech. UV stabilní koncovka černá slouží k uzavření odvodňovacího žlabu WLC (typ nabo 5).


Pokud ne, žlab prostě přeteče. Okapy musí splňovat evropské normy. Měli by být strojně zpracovávané - tzn. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Betonové dílce pro vedení povrchových vod se používají pro odvedení srážkových vod především ze zpevněných ploch, komunikací.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Celoplastový odvodňovací žlab třídy únosnosti Avyrobený z kvalitního polypropylenu výborně plní svoji funkci odvodnění zpevněných ploch u rodinných domů a dalších pochozích ploch. Umožňuje jednoduché spádování provrchu bez složitého členění. Tento žlab je ideální pro bosé pocházení.


ODVODŇOVACÍ ŽLAB EUROPA. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Sprchový odvodňovací systém s posíleným okrajem - přírubou. Odvodnění do sprch - KF. Nerezový odovodňovací systém do sprch s přirubou se sifonem z PVC.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Popis: pozinkovanou mřížkou. Betonový odvodňovací žlab , velký je slouží především pro zpevnění dna příkopů a kanálů určených pro trvalé i dočasné odvodňování přilehlých. Odtokový žlab MEAHOME z SMC kompozitu s pozinkovaným roštem 5t - SET 3ks Výhodná cena.


MEAHOME z vysokopevnostního SMC kompozitu vyztuženého skelnými vlákny. RHEINZINK- balkonový zástrčný žlab Dešťové žlaby z titanzinku o malém průřezu jsou správnou volbou pro odvodnění malých ploch, např. Výztužný profil pro žlab Taurus. Nenasákavý, mrazuvzdorný, odolný vůči benzínu a horkému asfaltu. Možnost napojení na svislý odtok nebo odtokovou vpusť, systémové příslušenství.


V nabídce je i žlab BARK, který věrně imituje dřevo, a ideálně jej lze použít v kombinaci s výrobky z Natural řady BARK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky