pátek 27. ledna 2017

Modřínové fošny

Dřevěné fošny jsou oblíbeným stavebním a truhlářským řezivem s širokou škálou použití. Lze je použít na konstrukce domů, zahradních i dočasných. KVH, hranoly, latě, prkna.


S větším příčným řezem ( fošny ) se používají na stavební konstrukce a tenčí (prkna) na podlahy a obklady stěn a stropů. Pokud srovnáme modřínové fošny s jinými druhy jehličnatých dřevovin, tak jsou modřínové fošny pevnější a mají větší trvanlivost než ostatní. Dobrý den,nabízím modřínové fošny tl.

Z tohoto důvodu doporučujeme používat nerezový spojovací materiál. Fošny dodáváme v několika tloušťkách a délkách a lze je opatřit ochranným nátěrem OSMO a impregnací. V naší nabídce naleznete dubové fošny , modřínové fošny , smrkové fošny a borovicové fošny. Prodáváme fošny různých rozměrů. Obrovské množství skladem a možnost výroby na míru zákazníkům a jejich potřebám.


Zabýváme se výrobou a prodejem veškerého řeziva. Zpracováváme převážně jehličnatou kulatinu původem výhradně z České republiky. Nabízíme prodej smrkových fošen v Ostravě, Opavě a nebo v eshopu s rozvozem po celé ČR.

Jste kutil, či truhlář a chcete z modřínového dřeva něco vytvořit? Tak si objednejte dřevo přímo od nás! Stavební dřevo dub, modřín, smrk: řezivo a hoblované materiály- terasy,pergoly,fasády,trámy,hranoly,latě, fošny ,prkna,krovy,výroba lokalita Praha-Mělník.


Cena je dohodou, vlastní odvoz. Výrobky ze sibiřského modřínu na zakázku. Jen těžko byste hledali vhodnější dřevo pro výrobu fošen než je to modřínové , které má právě pro fošny. Stavební řezivo ze silných a krásných sibiřských smrků a borovic.


Modřínové dřevo – záruka kvality. Na latě, fošny a hranoly navíc nebudete dlouho čekat, vše máme připraveno k odeslání. Po přečtení souborů prezentovaných na našich stránkách si můžete odlišit řezivo sibiřského modřínu od jiného, méně kvalitního druhu.


V případě požadavků na hranoly, krovy či fošny specifických rozměrů jsme schopni zajistit jejich účelovou výrobu. Dodáváme řezivo pro velké developery, stavební firmy, truhláře i individuální stavebníky. Fošny se vyrábějí na pile z masivního dřeva, nejčastěji smrkového nebo borovicového.


Hoblované fošny jsou sušené, na průřezu mají obdélníkový tvar a prodávají se po kusech. Dřevěná prkna nakupte u odborníka na palubky, prkna a hranoly. Smrková hoblovaná prkna té nejvyšší kvality za skvělé ceny. Prodej řeziva Praha Zajišťujeme prodej řeziva Praha.


Součástí našeho sortimentu jsou také kvalitní smrkové a modřínové obkladové palubky.

Základní informace KVH - z německéko Konstruktionsvollholz - masivní konstrukční dřevo jsou sušené, čtyřstranně hoblované profily z jehličnatého. Náš sortiment zahrnuje obkladové palubky, hoblovaná prkna, stavební řezivo ( fošny a trámy), lepené hranoly BSH, terasová prkna a jiné zboží ze dřeva pro stavby a interiér v Praze. Hranoly 60xaž 250×fošny tl. Inzeráty fošny – aktuální inzeráty na Sbazar.


Dohodou , Zálesní Lhota prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky