úterý 31. ledna 2017

Dřevo kulatina

Nabízíme prode, zpracování a rozvoz kvalitního plalivového dřeva a kulatiny pro domácnosti a firemní zákazníky. Vám dřevo metrové, štípané a také špalkové listnaté tvrdé a jehličnaté měkké. Nabízíme Vám prodej suchého a čerstvého dříví do vašeho krbu nebo kotle.


Kulatina (dřevo) Firma Wotan Forest, a. Dřevo vykupujeme přímo od vlastníků lesů.

Dodáváme palivové dřevo do Brna a širokého okolí okolí AKTUÁLNÍ CENÍK ZDE Těžba dřeva datu 26. Jižní Moravě a Znojemsku. Hlavní nadídka palivového dřeva - štípané a kulatina. V případě použití krbu nebo krbovýc. Součástí naší komplexní nabídky jsou kromě KVH hranolů také BSH hranoly, biodesky, a desky Durélis, a nabízíme také celou řadu doplňkových materiálů jako, jsou různá lepidla, tmely, vruty, hřebíky, lazury na dřevo , stavební kování i stavební chemie.


V posledních dvou desetiletích zažívá palivové dřevo. Palivové dřevo bylo pro lidstvo od nepaměti základním zdrojem tepelné energie. Přední český akátového dřeva, akátové kulatiny a řeziva pro dětská hřiště či mobiliáře.

Pomáháme Vám být silným partnerem na trhu s akátovým. Kromě těchto druhů zboží nabízíme také palivové dřevo a terasová prkna včetně podkladových hranolů. Další skupinou prodávaných výrobků jsou dveře , které nabízíme jako interiérové voštinové, protipožární a kazetové z přírodního dřeva a venkovní palubkové.


Vítáme Vás na internetových stránkách, kde lze rychle a levně koupit palivové dřevo. Obchod se surovým dřevem – kulatina. Dřevo Ostrava - dodavatel stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků. Váš svět dřeva a palubek.


Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Do 5PRM vám dřevo dovezeme k domu za méně, jak 600Kč! Nenechte si přerůst problémy s topením přes hlavu a kontaktujte nás ještě dnes. Topit s námi se vyplatí!


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu úč.


Prodám palivové dřevo smrk.

Nařezáno na 4metrove klády. Mám i silné dřevo , špalky. Při použití impregnace je dřevo chráněno proti napadení hmyzem, houbami a plísněmi. Frézovaná kulatina se používá při výstavbě plotů, houpaček, výběhů pro koně a jiné zvířata. Kvalitní řezivo, stavební hranoly, fošny, prkna ale i konstrukce střech za skvělé ceny.


Dále nabízíme také suché tvrdé palivové dřevo v okrese Písek. Prodej dřeva a řeziva ŠTIMÁK s. Vznikli jsme sloučení dřívějších firem RIMPEX CZ, s. CRATER DŘEVOMATERIÁLY s. U nás seženete dřevo , řezivo, hranoly, fošny, prkna, kvh, bsh. Dřevo rozvážíme naším dodávkovým vozidlem VW LTs kapacitou prostorových metrů v jedné fůře. Pokud si dřevo včas objednáte, můžete ušetřit i několik tisíc Kč za vícepráce spojené s manipulací dřeva.


Stavební dřevo koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky