úterý 24. ledna 2017

Střešní krytina šindel

Jedná se především a asfaltový (bitumenový) šindel - skládaná krytina , též zvaná BONSKÝ ŠINDEL , KANADSKÝ ŠINDEL , variabilní krytina pro všestrané. Podkladová fólie z SBS modifikovaného bitumenu pod. Pokládka na střechy se sklonem od 5°.


Vyrobeno z oxidovaného asfaltu. Použitá skelná rohož zajišťuje dlouholetou životnost. Asfaltová střešní krytina v e-shopu HORNBACH.

Bitumenové střešní šindele BOBROVKA jsou určeny na střechy od sklonu 12°. Nabízíme k prodeji střešní šindel za výhodné internetové ceny. Střešní krytina IKO je tady pro krásné. Kvalitní finský střešní šindel KATEPAL se vyznačuje svou dlouhou životností a nenáročnou údržbou. V nabídce jak střešní šindel z oxidovaného asfaltu tak vysoce kvalitní krytiny z modifikovaného asfaltu.


Poskytuje veškerý komfort moderní střechy. Eureko je lehká a odolná krytina. Tlumí hluk a je bezúdržbová.

V nabídce je ucelený sortiment zahrnující širokou škálu druhů, tvarů a barev. Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude. Každá střešní krytina má své barevné varianty, různé povrchové úpravy či jiné specifické vlastnosti, čemuž odpovídá i rozdílná cena, hmotnost, životnost apod. Při čtení tohoto srovnání střešních krytin s tím prosím počítejte. Dřevěný šindel Je úzká 5-mm destička zpravidla opatřená na jedné straně drážkou a na druhé ostřím.


Guttatec 4TAB je vyrobený z oxidovaného asfaltu a minerálních plniv a nenasákavou nosnou rohoží ze skelných vláken. Ekonomická střešní krytina. Povrch šindele je tvořen. Používají se na šikmé střechy se sklonem - 75.


Cena za dopravu u tohoto zboží je stanovena vždy individuálně na. Za více než let je dokonale vyzkoušena a ověřena v našich. Vysoká kvalita, široká nabídka barev a povrchových úprav, dlouhá životnost. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou. Plní nejen ochranou funkci ale také izolační a estetickou. Blachotrapez JÁNOŠÍK Plechová krytina střešní šindel 3mm PLADUR černá Plechová krytina JÁNOŠÍK získá Vaši pozornost výjimečným vzhledem inspirovaným tradičním šindelem. Kanadský ( střešní ) šindel Kanadské šindele patří k vysoce kvalitním typům asfaltové střešní krytiny , které na náš trh dodává přední světový výrobce IKO a CRC.


K přednostem kanadských šindelů patří nízká hmotnost, jednoduchá montáž a také přijatelné ceny.

Díky své flexibilitě a zpracovatelnosti ho lze aplikovat na nejrůznější detaily na. Kanadský šindel je hojně používán po celém světě více než 1let. Od zahradních domků až po luxusní vily. Katepal 3T střešní asfaltový šindel tvar obdélníku.


Superglass-3Tab je šindel vysoké kvality, vyroben z nejlepších surovin, nejmodernějšími výrobními postupy pod nejpřísnější kontrolou kvality. Tento obdélníkový 3-tab šindel nese skelná rohož a je vyráběn za nákladově effektivní cenu. Charakteristiky a technická data převyšují oborové specifikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky