úterý 31. ledna 2017

Motodlaha cena

Pronájem motodlah na koleno a kyčel, ramenní motodlaha , motodlaha na loket, hlezno, zápěstí a prsty. Programovatelná rehabilitační motodlaha na prsty včetně palce a zápěstí s řadou bezpečnostních prvků,. Napíšte nám alebo zavolajte. Motodlaha je najlepším riešením. Požičiame vám ju domu, naučíme vás s ňou cvičiť a váš návrat do normálneho života bude oveľa rýchlejší.


Při pronájmu delším jak 1. CPM terapii, řízená dálkovým ovladačem přístroj je indikován k. Kolenní a kyčelní motodlaha ARTROMOT KKlasik. Pro aktuální informaci o dostupnosti. Každodenní cvičení tak zvyšuje zpočátku omezený rozsah pohybu daného kloubu.


Pasivní pohybová terapie zajišťuje bezpečné cvičení během fáze hojení a regenerace tkáně, snižuje pooperační bolesti a minimalizuje riziko zánětu. Artromot Kje moderní motodlaha na koleno a kyčel, která se řídí dálkovým ovladačem. Doručení motodlahy k vám domů přepravní službou následující den po objednání je také možné, cena dle místa doručení. Cena : 1Kč Tato procedura vyžaduje konzultaci s lékařem z důvodu možných kontraindikací.


Před odesláním tohoto formuláře se prosím seznamte s naším provozním řádem. BTL se rozrůstala, aby se stala jedním z největších světových výrobců zdravotnické techniky. Kč (vč.


DPH) ATROMOT KStandard. Cena v Eurech: 91€ KALPE Hybrid spinn trenažér H-spinn trenažér je vybaven funkčním computerem s pěti displeji, pulsem a možností nastavení odpočtu. Možné příslušentsví: Transportní vozík k motodlaze optiflex vozík určený k přepravě kolenní motodlahy lehký, snadno umístitelný k. Kontinuálny neinvazívny tlak krvi EKG holter a Oximetria. Opakovaně pohybuje kloubem pacienta v rámci předdefinovaného.


Mimo Prahu cena dohodou. Pobočky výdejních míst Uloženka : Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, České Budějovice, Liberec, Zlín, Hradec Králové a Ústí nad Labem! Zapožičané zariadenie osobne doručíme aj vyzdvihneme ZDARMA vrámci Bratislavského kraja a zaškolíme Vás na jeho správnu obsluhu. Prstová motodlaha - včetně palce.


Základní cena obsahuje: 12. Speciální kliky pro změnu poloměru pedálů. Bezpečnostní nášlapky pro chodidla s rychlou fixací na nárt páskem. Pro fyzické osoby platí sazba D. Již během krátké doby zjistíte, jaký vliv má motorová dlaha- motodlaha příznivý vliv na rozsah pohybu postiženého kloubu.


Další výhodou je jeho podstatně nižší cena ve srovnání s motorem poháněným a computerem řízeným přístrojem. Všechny typy jsou vybaveny setrvačníkem, umožňujícím rovnoměrný chod přístroje. Dále pak brzdou s možností regulace brzdné síly, což dovoluje i samostatné aktivní šlapání. Váha jedné končetiny je max. Cena je uvedena za půjčení na den.


Velmi jednoduše a rychle ovladatelná motodlaha kolenního a kyčelního kloubu. Cena přístroje musí být uhrazena v plné výši nejpozději při převzetí přístroje. V případě uhrazení méně než 1 z ceny a následného splácení zbylé částky, je na přístroj poskytována standardní záruka roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky