čtvrtek 26. ledna 2017

Alissa beauté ceník

Permanentka Académie Scientifique de. Ceník kosmetického ošetření. Celkové ošetření - obličej, dekolt (komplet) formou speciálních kúr. Ošetření pleti provádíme italskou kosmetikou.


ALISSA BEAUTY a DIEGO DALLA PALMA. Každá linie této přírodní dermokosmetiky je sestavena z. Kč (odlíčení a čištění pleti, peeling, napářka, úprava obočí, hloubkové čištění, tonizace, účinný koncentrát, maska, závěrečné ošetření). Zaměřuje se na péči o pleť a tělo, řeší. Velký počet různých linií pro všechny typy pleti obsahují produkty, které lze různě kombinovat. Barvení a úprava obočí 10-Barvení řas 10- Depilace.


Horní ret 5- Brada 7- Tváře 10- Ruce 20- Lifting a botox řas 65. Jedním z hlavních cílů a priorit je pracovat s kosmetikou, která bude nejen kvalitní, je. Chci zasílat novinky s kosmetickou tématikou značky alissa beauté. Chcem zasielať novinky z kadernícku tematikou.


Výhradní distributor uvedených značek. Ověřeno kadeřníky a kosmetičkami. S čím pracuji během ošetření pleti. Základem péče o pleť je její důkladné vyčištění.


Přečtěte si o cenách jednotlivých kosme. LINIE DERMA SENSITIVE - ošetření pokožky se zvýšenou citlivostí a se sklonem k praskání žilek (kuperóze). Alissa Beauté je italská značka profesionální pleťové a tělové dermo-kosmetiky. Nabízí produktových linií. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Neobsahují parabeny, sulfáty, barviva, minerální oleje ani další látky zatěžující organismus a životní prostředí. Ceny mohou být upraveny dle složitosti úkonu či spotřebovaného materiálu.


Itàlii, kde se nachází její výzkumné laboratoře. ZÁKLADNÍ KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ 55-Kč doba ošetření min. FOTOOMLAZENÍ – zmírňuje viditelné známky stárnutí, navrací pleti hebkost a svěžest.


Za velmi důležitou rovněž považuji masáž obličeje, u které i krásně odpočine vaše pleť a duše. Nezapomeňte, že jen po poravidelné péči se dostaví výsledky. Z mých hlavních činností uvádím celkové ošetření pleti, peeling, úpravu obočí, thajskou masáž, havajskou masáž, sportovní a rekondiční masáž, masáž lávovými kameny, lymfatickou masáž, lymfodrenáže a masáž ohashiatsu.


V příjemném prostředí našeho studia poskytujeme svým klientům vysoce profesionální kosmetické SLUŽBY za pomocí nejmodernějších technologií. Pure skin – ošetření aknózní pleti: 4Kč : Derma sensitive – ošetření citlivé pleti: 5Kč: Derma sensitive – ošetření kuperózní pleti: 6Kč: Thallaso – mořské omlazující. Srdcem široké řady produktů jsou aktivní přísady z čisté přírody bez běžných alergenů, které společně s nejlepšími technologicky vytvořenými aktivními látkami vytvářejí jedinečnou pleťovou kosmetiku.


MANUÁLNÍ LIFTING OBLIČEJE. Kosmetika Veronika Hlaváčová. Informace o kosmetickém studiu.


Vysoce účinné hydratační a protivráskové ošetření kyselinou hyaluronovou : 800: Anti – agening ošetření – Dr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky