úterý 31. ledna 2017

Prodám umělý led

Nabízíme prodej a pronájem umělých kluzišť. Zjistěte si orientační ceny jdenotlivých velikostí umělých kluzišť. Zvířata - Prodam umely inzerce. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Prohlédněte si aktuální inzeráty stromecek. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Umělý led EZ Glide 35 Brno.


Umělé kluziště EZ Glide 350. Není to však výrobce, nýbrž výhradní dodavatel umělého ledu (polymerových desek), které vyrábí americká firma. Asi to nebude nic levného a má trošku jiné vlastnosti, než led vyrobený z vody. Cena uvedena za celý komplet. Prodám vše dohromady - viz.


Syntetický led HFL Bruslení 3dní v roce! Při použití moderních a ekologicky přátelských materiálů se bruslení stává více než jen zimní sport. Kmen a větvičky jsou kovové, jehlice jsou plastové. LED žárovky v příjemné teplé bílé barvě.


Dodáváno včetně stojánku. Pokud bude zájem mohu přidat i umělé rosliny a umělý ká. Výška 90cm, led žárovek, na baterii, nové. Pouze osobně, Praha Vyšehrad.


Popis: nové, částečně poškozeno. Lampičky s klipem pro jednoduchou instalaci na akvárium. Původní cena za 1ks 200Kč,nyní za oba kusy 300Kč,možná dohoda.


Přírodní kmeny i listy mají přírodní reliéfní strukturu. Dvě nové vánoční svíčky s led diodami, po zapálení barevně svítí, výška Stromeček 19cm, modrá 14cm, cena za kus 90Kč nebo 150Kč za obě. Náš umělý ratan je panenský materiál, žádný recyklát, ale původní materiál s unikátními vlastnostmi – UV filtrem pro barevnou stálost, pružností, díky které je náš zahradní ratanový nábytek mrazuvzdorný, originální umělý ratan je bezúdržbový.


Nabizíme Vám umělé vánoční stromky v provedeních borovice, smrk a jedle ve velikostech 1až 3cm. Vyberte si nový umělý vánoční stromek. Ovládání televizoru hlasovými povely a gesty, 8Hz, mm rámeček, dvoujádrový procesor, Smart TV, zabudovaná kamera, integrovaná Wi-Fi a mnohem více.


Auxilia on ice - umělý led. AUXILIA ON ICE se specializuje na prodej a pronájem umělých ledových ploch včetně nabídky a produkce. Kč umělý vánoční stromek Design LED (80cm) Dekorativní vánoční stromeček s LED osvětlením je k dispozici ve výškách 8 1a 155cm.


Akvarijní LED osvětlení 60cm Dobrý den, prodám LED osvětlení na akvarium šířky max 60cm, může být menší - nastavitelné nožky. Střední výška: 1- 165. Rozpětí spodních větví 120. V balení je i stojan na stromek. Zboží za akční ceny, slevy.


Nejlevnější e-shop VYBERSITONEJ. Jedná se o čtvercové desky o rozměrech 96cm x 96cm a tloušťce 12mm. Desky se skládají jako puzzle, podmínkou montáže je do.


Prakticky bezúdržbová rostlina- stačí jen při ušpinění jednoduše otřít vlhkým hadříkem. Tento umělý strom doporučuji všude tam, kde chcete daný prostor zútulnit a vnés.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky