čtvrtek 2. března 2017

Betonový obklad

BETONOVÝ OBKLAD je prodej fasádního kamene. Naše společnost má ve své nabídce dekorativní kámen renomovaných společností INCANA, DECORECO. Světlý betonový obklad perfektně imituje kámen a perfektně vypadá v každém prostoru. Díky svým vlastnostem je vhodný do interiéru i exteriéru. Povrch obkladu připomíná přirozenou strukturu přírodního kamene, která vypadá luxusně v každém vnitřním i venkovním prostoru.


Tento betonový obklad je voděodolný a mrazuvzdorný. Vysoká mrazuvzdornost a UV stabilita zajišťují dlouhou. V spolupráci s firmou POLYCON sme pripravili pre Vás novinku v podobe betónových a betónových štrukturovaných 3D fasádnych obkladov.


Textura kamene je detailně propracována, tak aby obklad nebyl k rozeznání od přírodního kamene. Veľký výber betonových obkladov. Vyberte si z pestré palety barev. Nechte na sebe dýchnout kouzlo, které je v tomto obkladu skryto. Výhodou tohoto kamene je malá tloušťka a velmi nízká hmotnost, díky čemuž je vhodný i na obtížnější.


Vážení zákazníci, od 21. Vaše objednávky a dopyty prijaté v tom období vybavíme ihneď po návrate z dovolenky. Vysoce kvalitní tenký a lehký betonový obklad , který je skutečně zdařilou imitací přírodního kamene. Nepravidelná struktura, zaoblené hrany.


Patří mezi opravdové skvosty imitace kamenných. Veľkoformátový betónový obklad V interiéri ide o našu najrozšírenejšiu činnosť. Prinášame betónový povrch do moderného interiéru bytov, domov, kancelárií, reprezentačných priestorov firiem. STEGU AMSTERDAM - GREY.


Kč 38Kč bez DPH Na objednání - dní. Fotogalerie realizovaných projektů. Je libo elegantní doplněk pro vaši fasádu? Betonové obklady jsou svým přírodním vzhl.


Tento umělý kamenný obklad je tvořen množstvím. Tehlový obklad Tehlový obklad – Toscana – Capuccino hnedá. Vzhledem k jeho neutrální.


Obklady TIMBER pôsobia realistickým spracovaním a dokonalým sfarbením povrchu. Obklady sú vyrobené z ľahkého betónu, vďaka ktorému sú mrazuvzdorné. Všetky obklady je možné ľubovoľne skracovať alebo inak upravovať.


Espania Volcano dekorativní a fasádní dlaždice. Vápencová hornina patří k nejstarším stavebním materiálům. Hrady a obytné domy byly postaveny z vápence. NEPAL betonový obklad PALERMO betonový obklad COUNTRY betonový obklad RUSTIK betonový obklad Ochotně Vám poradíme s výběrem.


Dotazy k dostupnosti zboží, objednávky. Obklad vyžaduje díky své struktuře dodatečné spárování. Vybrať si môžete napríklad betónový obklad , rôznych. Skvelá alternatíva ku kamenným alebo umelým exteriérovým alebo interiérovým obkladom a dlažbám. Tenký a lehký betonový obklad Incana Arcada Grigio - obklad imitace kamene do interiéru i exteriéru.


Při správném nasvícení vytváří. Betónová zmes sa jednoducho. Propracovaný betonový obklad , který svou strukturou i barevností věrně imituje přírodní kámen.


Prodáváme dlažby, bazénové lemy, zdící tvárnice, zahradní nábytek, květináče a truhlíky a další doplňky pro dům, stavbu a zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky