pátek 3. března 2017

Lepidlo porfix

Aké sú jeho prednosti: Pevnosť v tlaku trieda M5. Na čo sa hodí: Ku murovaniu so stavebným systémom PORFIX. Malta PORFIX je určena pro tenkovrstvé zdění stavebních materiálů z pórobetonu. Jaké jsou její přednosti: Pevnost v tlaku třída M5. Jednotlivé tvárnice se na lepidlo lepí pomocí speciální zednické l. Pri každom lepidle je však dôležité.


Fakturačná jednotka je kg. Základné lepidlo na pórobetónové tvárnice. Orientační spotřeba, Počet pytlů na.


Pre prácu s pórobetónom Porfix je najvhodnejšie využiť originálne lepidlo Porfix , prípadne iné lepidlo určené na pórobetón. Cementová lepicí malta určená pro tenkovrstvé zdění tvárnic z pórobetonu PORFIX. A PORFIX anyaggal való munkára hasonló márkájú ragasztót.


Az építkezéskor tartsa be az ajánlott munkafolyamatot. Stavebný systém PORFIX tvoria tvárnice v troch pevnostno-objemových triedach, priečkovky, MAXI priečkovky, U- profily, nosné a samonosné preklady, stropný systém a lepidlo. Ako oficiálny predajca Vám v spolupráci s výrobcom PORFIX - pórobetón, a. Stavební systém PORFIX je komplexní systém pro Vaši hrubou stavbu, se kterým se pracuje rychle, snadno a úsporně.


Porfix zdící malta – lepidlo pro tenkovrstvé zdění kg pro zdění konstrukcí z pórobetonu. Zboží nelze zaslat na dobírku. Zdící malta pro tenkovrstvé zdění stavebních konstrukcí z pórobetonu. Pro práci s materiálem PORFIX doporučujeme použít zdicí maltu stejné značky.


Při stavění dodržujte doporučený pracovní postup. Do spojovacieho lepidla nepoužívajte prísady proti mrazu ani iné chemické prísady. Pri murovaní dodržujte rpacovný postup doporučený výrobcom lepidla. Porfix porobeton PORFIX je komplexní stavební systém. Jednokomponentní, víceúčelové PUR lepidlo , speciálně vyvinuto pro lepení a fixaci obkladových a konstrukčních stavebních desek např.


Z přírodního stavebního materiálu jsou vyráběny tvárnice, U-profily, příčkovky nosné i samonosné překlady, stropní systémy i zdící malta a lepidlo. KOMPLETNÝ POSTUP A ĎALŠIE PODROBNÉ INFORMÁCIE NÁJDETE V technických listoCH TU. Tepelnoizolačná omietka (Baumit ThermoPutz). Na prácu s tvárnicami Porfix odporúčame použiť lepidlo Porfix.


Princíp spočíva v nanesení lepidla na stenu. Vyrábí se po nebo 25kg pytlích. Ze systému PORFIX umíme vše - zašlete nám seznam materiálu a nebo naceněn.


Lepidlo Porfix – určené k tenkovrstvému zdění. Tvárnice skládáme přesně vedle sebe tak, aby mezery mezi nimi byly co nejmenší, takřka žádné, tedy co nám dovolí. Nezapomínejte vrstvy tvárnic pokládat na převazbu. Popis jednotlivých krokov stavby rodinného domu z PORFIXu - vybetónovanie základovej dosky, založenie stavby, murovanie obvodových múrov, murovanie priečok,.


Pórobetón je moderný materiál, ktorý v sebe spája stavebno - fyzikálne vlastnosti, ktoré ostatné tradičné stavebné materiály získavajú len vhodným spojením viacerých druhov. Internetové stavebniny - najlacnejší stavebný materiál, široký sortiment, doprava na celé Slovensko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky