středa 1. března 2017

Obšívání koberců

Nabízíme široký výběr obšívacích materiálů, podle našeho vzorníku. Tento obchod budem doporučovať svojim známym. S nákupom som bola nadmieru spokojná, milo ma prekvapila rýchlosť dodania koberca (na druhý deň), sortiment je.


Obšití Vámi zakoupeného koberce. Dobu obšití s Vámi probere náš operátor. Pokládání, svařování a obšívání koberců - to vše Vám můžeme nabídnout. Nabízíme Vám také kvalitní šití záclon, závěsů a bytového textilu.


Speciální exteriérové podlahové rošty z odolných dřevin. Provádíme i pokládku námi zakoupeného zboží. Zvolte si barvu a odstín obšití koberce – na výběr máme z mnoha barev a odstínů. Projevil se na Vašem letitém koberci zub Času, vidíte prošlapaná místa nebo skvrny, které odolávají veškerému čištění a přesto tento hezký koberec. Jednou ze služeb, které našim zákazníkům poskytujeme, je obšívání u nás zakoupených koberců a běhounů.


Pro nejoptimálnější barevné sjednocení. Zde je každá konkrétní zakázka volána našim operátorem a domluvena přímo s Vámi. Expres Nabídka čistících služeb v Praze a široké okolí Čištění koberců , čalouněného nábytku včetně čalouněných sedaček. V našich prodejnách naleznete velkou škálu běhounů a kusových koberců , pvc a podlahových krytin. Zaměřujeme se na celkovou RENOVACI KOBERCŮ, a to jak na čištění, obšívání, obnitkování, impregnaci, tak i vyšívání.


Zhodnotíme Vám současný stav koberce, doporučíme Vám nejšetrnější způsob opravy, určíme přibližné stáří, případně materiál, ze kterého je koberec vyroben. Zabývám se opravou a obšíváním koberců. Dále vyrábím koberce či předložky na zakázku a čistím koberce. Renovuji otřepené okraje.


Tato služba je poskytována na prodejně koberců v Kroměříži. To vše rychle a kvalitně. Podrobnosti - prodej krytin - montáž krytin - poradenství. Obšívání a úpravy koberců , řezání lišt ručně a strojově.


Novinky a probíhající akce. Cena je je jeden běžný metr obšití. Nyní jsme pro Vás připravili akci na prodejně v Příbrami. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online. Našim klientům jsme schopni zajistit opravy perských a hedvábných koberců. Ruční obšívání párajících se okrajů, opravy třásní, opravy děr v kobercích. Tyto opravy se dělají u nás, v našich prostorech a proto si koberec vždy odvá.


Před doručením koberce, prosím Vás, ověřte, jestli obšivačka má volný termín. Nabízíme službu obšívání koberců s dopravou pro zákazníky i z. Obšijeme koberce v metráži, kusové koberce, běhouny i předložky. Designové koberce do obývacích místností. Rychtr - všechna práva vyhrazena.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Strojově tkané koberce – strojové obšívání koberců V současné době jsou strojově tkané koberce oblíbeným artiklem v domácnostech, interiérech obchodů a kanceláří. Tkají se v nejrůznějších materiálech jako je polypropylen, polyami polyester, ovčí vlna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky