čtvrtek 2. března 2017

Žlab odvodňovací

Odvodňovací žlaby ACO HexaSelf se stanou nedílnou součástí Vaší zahrady. Bezpečné odvádění povrchových vod a možnost volby exkluzivních zákrytových roštů spl. Odvodnění je zapotřebí všude tam, kde musí srážky kontrolovaně odtékat. Betonové obrubníky a odvodňovací žlaby Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace. Lineární odvodňovací žlab s nízkou hmotností a snadnou montáží, mříží z pozink oceli a únosností tuny.


Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.

KOMFORT, KRÁSA, ÚČELNOST Moderní styl. Liniový odvodňovací žlab může být veden podél odvodňované plochy (na krajnici, u obrubníku) nebo uprostřed s oboustranným spádováním plochy směrem ke žlabu. Nemusí se tedy budovat síť přípojek podzemní dešťové kanalizace. Set pro odvodňovací žlaby obsahuje: x žlab s pozinkovanou mříží s. Vyrábí podlahové žlaby a vpusti, předstěnové instalační WC systémy, montážní rámy, WC plastové nádržky, WC tlačítka, napouštěcí a vypouštěcí ventily, sifo.


Nenasákavý, mrazuvzdorný, odolný vůči benzínu a horkému asfaltu. Možnost napojení na svislý odtok nebo odtokovou vpusť, systémové příslušenství. Prvek pro povrchové odvodnění.

Najdete v našem katalogu Strana 112. Betonové dílce pro vedení povrchových vod se používají pro vedení srážkových vod především ze zpěvněných ploch, komunikací, železničních těles. Pojezdový odvodňovací žlab s pozinkovanou mříží pro snadné odvodnění ploch u rodinných domů.


Je vhodný také na pěší zóny, cyklostezky, příjezdové cesty, terasy i kolem bazénů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Skupina ACO je výrobcem prvků pro stavebnictví jako jsou např.


Liniové odvodňovací systémy ACO jsou vhodné pro. ACO EuroSelf odvodňovací žlab m, pozinkovaným roštem. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Betonový odvodňovací žlab s pozinkovaným ocelovým roštem je vhodný pro pojezd osobních aut, a proto najde své místo u garáží, suchých stání, ale. Odtokové žlaby z našeho eshopu, to je kombinace komfortu a moderního designu.


Každý žlab byl pečlivě vyroben tak, aby Vám zajistil krásný vzhled vaší. Plastový systém nabízí levnější řešení pro povrchové odvodnění. Systém byl vyvinut speciálně pro bezpečné odvodnění a optické zdůraznění.


Vnirzřní rozměr š15cm v12cm. Rozměr venkovní š15cm v15cm. Other prefabricated elements for civil engineering works.

Betonový žlab D4štěrbinový - Betonový štěrbinový odtokový žlab , používaný pro pro odvodnění liniových staveb, tzn. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nepostrádateľné a sotva viditeľné.


Odvodňovacie žľaby z betónu sú dôležitým prvkom v infraštruktúre stavby. Znesú aj najvyššie zaťaženie a pri tom. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab Přečtěte si více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky