pátek 7. dubna 2017

Oplechování štítu

Závětrnou lištu je možné provádět v podstatě u všech typů střešních krytin. Oplechování atiky, úžlabí, krajů střechy, komína. Nejčastější použití je při provádění plechových profilovaných. Lakovaný pozinkovaný plech s folií,.


Kovové oplechování chrání stavbu a střechu před vlhkostí a vodou. Odpovídající oplechování říms, okenních parapetů nebo atik pak vhodně doplňuje celkový vzhled stavby. Stylovou kombinací různých materiálů docílíme zdůraznění architektonických detailů a jedinečného vzhledu domu.


Mezi oplechování střechy patří i závětrná lišta. Ta se používá na přesahujícím konci střechy a na štítu střechy , pokud nad střechou nevystupuje. Výroba, montáž a prodej klempířských prvků. Plechové krytiny, žlaby, svody, kompletní dodávka střech. RHEINZINK- oplechovanie štítu Štítové strany domu majú často exponovanú orientáciu a sú preto vystavené intenzívnym vplyvom okolia a poveternosti.


Pri opláštení sa osvedčili konštrukcie realizované klampiarskymi a systémovými technikami RHEINZINK svojou mimoriadne dlhou životnosťou a optickou rozmanitosťou. Hledáte informace o oplechování střech? Potřebujete pomoci s oplechováním střech? Návody, tipy, rady a doporučené postupy odborníků zde.


Používá se k zakončení střech ve štítu u krytin, které nemají vlastní systémové prvky krajových tašek jako je Eternit, Cembrit, plechové krytiny, asfaltové pásy a šindele nebo tam, kde systém krajových tašek nelze použít a to např. Závětrná lišta chrání také štítovou konstrukci před povětrnostními vlivy. K upevnění trapézového plechu u okapu, hřebene, štítu a úžlabí použijte ks šroubu do každé vlny. Způsob dotažení vrutu je znázorněn na obrázku níže. Ty začínají promáčením zdiva a odpadáváním omítky a končit mohou neopravitelným narušením stability.


Boční oplechování střešního štítu, navázání chybějícího kusu na původní oplechování. Práce ve výšce (třetí patro - obytné podkroví), RD po rekonstrukci. Doplnění kusu chybějícího oplechování štítu RD. Opatření proti vniknutí kuny do střešní izolace a sádrokartonového podhledu.


Folii jsem prehnul pres late a pribil sponkovackou, na to prislo oplechovani. Pod oplechovani prijde eps 30cm. V podkrovy bude izolace lezet na klestinach, tepelny most od stitove steny jsem prerusil pasem z penoskla. Mezi izolaci mezi krokvemi a stenou je vlozen eps v sile fasady jak tady bylo zminovano. Jardou Brzkem a Pavlem Vobořilem.


Oddychl jsem si nesmírně, neboť pan Antonín Miškovský z Práchně nám. Classic R emb - TmŠe Classic - Štít. Pozor, podáním nabídky zodpovídáte za provizi z celé zakázky, včetně částí, které postoupíte jiným firmám. Lemovka slouží pro ukončení krytiny na štítu. Základy pod domek pomocí vrutů Krinner.


Zemní vruty Krinner lze objednat pouze společně s jejich montáží. Součástí dodávky jsou jak samotné zemní vruty vč. Prodám oplechování štítu délka 2m pozink plech 1mm 5ks 500kč.


Okapnice délka 1m pozink plech 6mm 10ks 300kč. S autorským dozorem bychom toto uměli ohlídat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky