čtvrtek 12. července 2018

Nerezové materiály chýnov

Společnost NEREZOVÉ MATERIÁLY, s. Spolupracujeme s nejvýznamnějšími a nejzkušenějšími dodavateli z celého světa. V současné době prodáváme více než 18. Naši obchodní síť nyní tvoří šest obchodních kanceláří a tři. Our company focuses especially on the service for customers in the Czech Republic, for whom we have established business offices within particular regions.


The company NEREZOVÉ MATERIÁLY, s. We cooperate with the most significant and the most experienced suppliers from all over the world. At present we sell more than 10tons of stainless steel per year, especially to end users. At present our commercial network consists the business offices and three warehouses. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Vítejte na stránkách společnosti Amari Metals s. Jsme členem mezinárodní skupiny společností Amari Metals Europe a rádi bychom Vám nabídli naše. Aktuální nabídka práce v Táboře a okolí, obor Administrativa. Vyberte si z aktuálních volných pracovních míst v Táboře díky volnámísta. Velkoobchod a maloobchod s nerezovým hutním materiálem - nerez plechy, trubky, jäkly(jekly), tyče, kolena a další příslušenství.


Hlavním oborem činnosti je Velkoobchod s rudami, kovy a hutními výrobky. Výrobní hala Pollman CZ s. Get the latest business insights from DB Hoovers. Josefa Fučíka, společnosti NEREZOVÉ MATERIÁLY , s. Vítězslava a Jiřího Novákových. Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami. Bránové príslušenství pro posuvní samonosné, kolečkové, křídlové a garážové brány a pohony.


Pokud se chyba či nesrovnalost nachází i na zdrojovém rejstříku na nějž výše odkazujeme je nutné kontaktovat příslušný rejstřík s žádostí o opravu dat. Poté se příslušná data automaticky (s určitým časovým zpožděním) opraví i na našem rejstříku. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Velkoobchod s rudami, kovy a hutními výrobky, Silniční nákladní doprava, Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení, ale zabývá se i jedním dalším oborem. Prodej a dělení hutních materiálů, armovna, výpalky, doprava. Dodáváme nerezovou tyčovou ocel,válcovaný drát,trubky,sochory a další materiály.


Chýnov is a town in the Czech Republic. Související kategorie Více výsledků zobrazíte klikem na Celá ČR. Svět › Celá ČR › Jihočeský kraj.


Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor. Kvalitní hutní materiály a služby na míru. To je firma Festo-Štodt. Nabízíme obrovský sortiment hutních výrobků od válcovaných profilů, přes taženou ocel, plechy a trubky, až po nerezové a hliníkové výrobky či spojovací materiál. Veškeré zboží dělíme na míru podle vaší potřeby.


Zajistíme pro vás i dopravu po celé ČR. Vše, co potřebujete pro svou práci. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


With more than million companies and more than search filters, EasyBusiness is the essential B2B tool to help you find new customers. Zajišťujeme zámečnickou výrobu – konstrukce s využitím polykarbonátu, zastřešení bazénů, světlíky, prosvětlovací stěny, zimní zahrady, skleníky a přístřešky. Nabízíme polykarbonátové desky, materiály pro reklamu, hliníkové profily. V materiálové oblasti se firma pochlubila novými materiály 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky