pátek 13. července 2018

Plastová střešní krytina

Zejména plastová krytina Eureko je ideální volbou nejen pro svou nízkou hmotnost, ale i použití materiálů a jejich následné ošetření zaručuje dlouhou životnost a stálobarevnost. Lze je rozdělit na dva typy. Jedny které jsou vhodné jen na zastřešní přístřešků, garáží, zimních zahrad apod. Krytina ze 1 recyklovaného plastu.


Odpad je stále stěžejní problém naší planety! Zpracováním odpadu chceme přispět k nezamořování Země odpadem. Originální plastová střešní krytina se vzhledem přírodní břidlice.


Ideální pro Váš dům, zahradu i firmu za nízkou cenu. Díky tomu se naše střešní krytina vyznačuje vysokou odolností jak proti povětrnostním vlivům, tak i mechanickému poškození a je prakticky nerozbitná. Jesenická šablona má vzhled imitace břidlice a je vhodná pro použití na celobedněných střešních konstrukcích při sklonu střechy min 25°. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Plastové střešní krytiny koupit o objednat u OBI. Dovolte nám představit Vám nabídku střešní krytiny EKOternit. Vlnitá střešní krytina Guttagliss PES je vhodná na pergoly, garážová stání, stavby přístřešků apod. Délku role řežeme po běžných metrech. Vyznačují se vysokou odolností proti povětrnostním vlivům a mechanickému poškození.


Polykarbonátové střešní krytiny pro pergoly, přístřešky, zastřešení verandy. Průsvitné trapézové a vlnité desky na střechy, špičková kvalita, záruka na nerozbitnost. Při délce střešní plochy ve směru sklonu větší naž 10m, v nadmořských výškách nad 600m n. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Střešní krytina je důležitá Každou rekonstrukci nebo plánovanou novostavbu předchází dlouhá řada zařizování, plánování a neustálé zvažování rozpočtu. Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude.


Prodáváme plastovou střešní krytinu Tachovská břidla a Naturaflex. Rychlé dodání a doprava zdarma. Záruka let, životnost minimálně let. Určena pro minimální sklon střechy 17°.


Kromě své cenové dostupnosti je plastová střešní krytina vhodným řešením i pro své další vlastnosti jako např. Je stále pružná a pochůzná. Vyrábí se v rozličných imitacích jako např. Termoizolační plastová střešní taška je krytina nové generace s patentovou ochranou v rámci EU. Tato krytina propůjčí Vaší střeše nadčasový vhled.


Jedná se o působivé řešení pro. Popis výrobku a výroba 3. Plastová krytina EKOternit je ekologickým řešením pro 21. Skvěle se hodí jako náhrada starých vysloužilých střešních šablon stejného tvaru. Materiál použitý pro výrobu je vysoce odolný jak proti povětrnostním vlivům, tak i mechanickému poškození. Z hlediska tvárnosti lze krytinu velmi úspěšně použít u půlkulatých částí střech, kde se jinak používá oplechování.


Hlavní myšlenkou plastové střechy je napodobení klasických střech (pálené tašky, betonové tašky). Je přizpůsobivá tvaru a záklopu střechy, a je téměř nezničitelná, přičemž po celou dobu své životnosti (a více let) nemění svůj tvar, barvu, složení, zkrátka vlastnosti, pro které byla vyrobena. Výsledná hmota se lisuje do tvaru střešních šablon (klasických tašek či dokonce dřevěných šindelů). To dále slouží pro výrobu jednotlivých dílů krytiny. Pokud nějakou plastovou střešní krytinu někde uvidíte, často se jedná o střešní krytinu altánu, parkovacího stání nebo jiné malé užitkové stavby.


Katalog firem - Stavebnictví - Střešní krytina – plastová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky