pátek 13. července 2018

Šedý polystyrén

Nemusíš používat drahé materiály. Izolační desky šedého polystyrenu jsou grafitovým izolantem nové generace se zvýšeným izolačním účinkem. Desky obsahují nanočástice grafitu, který odráží teplo zpět k jeho zdroji a tak zvyšují izolační účinek. Díky jeho skvělým tepelně izolačním vlastnostem je dnes tento izolant používanější než klasický bílý EPSF. Styrotherm Plus je díky své kvalitě certifikovaný do všech zateplovacích systémů námi nabízených výrobců.


Problémem je jeho tmavá barva, která při nesprávném postupu a nedodržení podmínek aplikace polystyrenu udělá neplechu. Tmavá barva šedého polystyrenu lépe absorbuje sluneční záření a dokáže se zahřát na vyšší teplotu než povrch bílého polystyrenu. Ačkoli je teplotní roztažnost obou. Sivý polystyrén GreyWall má o lepšie tepelnoizolačné vlastnosti ako biely fasádny polystyrén a je určený pre profesionálne zateplenie stenových - fasádnych konštrukcií (pre osvedčené fasádne zatepľovacie systémy ETICS) a pre podobné aplikácie s najvyššími nárokmi na izolačnú účinnosť. Polystyrén značky ISOVER.


Termín dodania polystyrénu a príslušenstva až dní. Dodávky polystyrénu sú realizované priamo zo skladov výrobcu s pravidelným rozvozom ISOVER. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Cenově je šedý polystyren o dražší než polystyren EPS70F.


Jeho nesporně lepší tepelně izolační vlastnosti tak snižují tloušťku zateplení fasády, což u starších domů s tloušťkou zdiva nad 40cm každý vlastník domu uvítá. Tepelná izolace nové generace Tepelná izolace nové generace Bílý pěnový polystyren je při provádění izolací hojně používán pro svou nízkou tepelnou vodivost a výhodnou cenu. DCD IDEAL EPS NEO F šedý polystyrén s prímesou grafitu - izolačné dosky novej generácie so zvýšeným tepelným odporom. Vhodné pre použitie v kontaktných fasádnych systémoch. Upozornenie: pri aplikácií zatepľovacieho systému je potrebné zabrániť pôsobeniu priameho slnečného žiarenia na polystyrén NEO.


V rozhovoru s odborníkem na zateplování zjistíme jak se liší šedý polystyrén od bílého. Postup zateplení cihlového domu polystyrenem ISOVER GreyWall. STYROTHERM Plus šedý fasádní polystyren Šedý fasádní polystyren , je polystyren který obsahuje grafit, který zvyšuje jeho zateplovací schopnopst o. Za tu dobu se šedým polystyrenem.


Grafitový polystyrén Isover určený pre zateplenie fasády a podlahy. Doprava zdarma až na stavbu. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. U této izolace jsou deklarovány lepší tepelně izolační vlastnosti. Fasádní izolační desky ze šedého expandovaného polystyrenu jsou vhodné do skladeb kontaktních zateplovacích systémů jako izolační vrstva, lepená a. Hledáte Šedý fasádní polystyren 70F tl.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Fasádní polystyren a šedý polystyren fasádní je nejčastěji používanou tepelnou izolací v systému kontaktního zateplení venkovním způsobem. DCD Ideal NEO se zvýšeným izolačním účinkem. Fsádní polystyren určený pro kontaktní zateplovací systémy ETICS.


Izolační desky z pěnového polystyrenu nové generace se zvýšeným tepelným odporem pro použití v kontaktních zateplovacích systémech. Tak ceny se dají snadno zjistit na netu a následně přepočítat poměry lambda, potřebná tloušťka na daný teplený odpor a cena. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky