pátek 13. července 2018

Trapézové plechy brno

Střešní i fasádní trapézové plechy různých profilů a barevných odstínů. Trapézové plechy a desky Satjam, Guttatop, Regamet. Svodový systém Nabízíme vysoce kvalitní svodový systém s vynikající vícenásobnou protikorozní úpravou.


Naše trapézové plechy se vyznačuje pevností , tuhostí konstrukce a úsporným použitím. Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s.

Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. Zobrazit archivovanou nabídku. Vyžádejte si pro vaše projekty speciální program pro výpočet únosnosti, případně osobní konzultace s našimi techniky. Pomůžeme vám optimalizovat konstrukci střešního pláště, najít vhodný profil a tloušťku plechu pro danou konstrukci. Dále prodáváme nerezové trubky, tyče, profily, jekly, kolena, fitinky a další.


Fungujeme jako eshop a věrným zákazníkům slevíme. Nakupujte materiál z pohodlí domova. Vše pod jednou střechou.

Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Díky nízké hmotnosti se nepřetěžují krovy ani v zimních měsících, kdy na střeše leží i několik tun sněhu a výhodou nízké hmotnosti je snadná manipulace s materiálem. Dobrý den, Z důvodu špatně objednané barvy prodávám trapézové plechy. Její profil, rozměry a povrchová úprava zaručují: - bezproblémovou manipulaci - jednoduchou montáž - dlouhou životnost a minimální náklady na údržbu - výborný poměr užitné hodnoty a ceny.


Dále dodáváme pečné plechy , tahokovy, plné plechy , drátěné tkaniny, svařované sítě, žebérková pletiva. U děrovaných plechů můžeme nabídnout stovky vzorů děrování – kruhové, čtvercové, oválné, podélné a dále pak téměř jakýkoliv tvar. Hliníkové plechy se vyrábí válcováním za studena a jsou využívány především ve stavebním průmyslu (střešní šablony, okapní plechy , parapety apod.), ve strojírenství (součástky a doplňky strojů), ve elektrotechnice (spotřebiče) a v automobilovém průmyslu. Tdélka 5m a 5m je možné případně zkrátit na rozměr který potřebujete. Vítáme Vás na e-shopu výrobní společnosti Technotron Metal.


Vyrábíme a prodáváme tahokov, děrované plechy , rošty, síta, schodišťové stupňě, ploty a. Plechové střešní krytiny, trapezove plechy , hliníkové střešní krytiny STŘECHY NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Střecha je investice na celý život. Obsah stránky pro vás připravujeme, děkujeme za pochopení. Dále nabízíme trapézové plechy na míru dle požadavků zákazníka.


Nabízíme tři typy trapézu, provedení pozink nebo v barvě dle RAL. Jelikož jsou pozinkované, hodí se i do exteriéru. Nejčastěji se využívají jako střešní krytina, k opláštění budov nebo třeba k výrobě ztraceného bednění.


Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.

Některé typy plechu lze dodat s antikondenzační úpravou, případně s perforací pro použití v konstrukcích s požadavkem na akustický útlum. Aktuální katalog firem v kategorii trapézové plechy Brno -město. Doba provedení objednávky je hodin! Firma dodává trapézové plechy a lehké střešní krytiny.


Firma se věnuje kompletním dodávkám opláštění, zajišťuje i montážní práce a projekční poradenskou činnost. KOB plechy a plechy Alukryt slouží jako střešní krtina. Plechy tvarované – trapézové plechy tzv.


Výhodou hliníkových tvarovaných plechů KOB plechy a plechy Alukryt slouží jako střešní krtina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky