pondělí 24. června 2019

Kamenný obklad cena

Svojou farbou a štruktúrou je dobre kombinovateľný s drevom. Nabízíme obklady, imitace kamene za nejnižší ceny do interiéru i navenek. Obkladový kameň sa hodí ku každému druhu materiálu, výborne sa dopĺňa v kombinácií s drevom.


Kamenný obklad zvýrazní priestrannosť a dodá vášmu domovu nádych luxusu a elegancie. Našťastie sa čoraz viac vracia späť k prírodným materiálom ako sú kamenné obklady a dlažby z kameňa, ktoré umelé kamene nikdy neprekonajú. Venkovní dlažby, dlažba vnitřní, obkladový kámen venkovní, obkladový kámen do interiéru, obklad fasády, sokly, schody, zídky či střechy se ve spojení se slovem kámen stávají synonymem pro atraktivní vzhle solidnost, stabilitu a dlouhověkost. Betonový obklad se řadí k těm váhově nejlehčím, které nabízíme a které. Vhodný do interiéru i exteriéru.


Tento kamenný obklad je možné použiť na fasádu, vonkajšie múriky ale aj ako dekoratívny obklad v interiéri. Cena sa počíta za roh vrátane DPH (roh = ks panela). Chcete levnější variantu pravého kamenného obkladu?


Máme pro Vás unikátní obklad imitace kamene! Ohebný kamenný obklad šedobílé barvy s tmavým probarvením připomínající opuku. Velice moderní design na sokly a fasády domu. Nízká hmotnost,dobrá cena,paropropustnost,dlouhá životnost.


Rozměry a formu skládání vymysleli naši zaměstnanci a obklad byl vytvořen na míru přímo pro naši firmu, proto tento obklad. Tvrdý a odolný kamenný obklad , dlažba z kvarcitu tzv. Doprava po celé ČR na paletě, cena.


Uvedená cena se počítá za roh, a to včetně DPH (roh = ks panelu). Tento obkladový materiál je vhodný na vonkajšie obklady, kamenné ploty, kameň na sokel, na krb, alebo na fasádne obklady. To je tehlový obklad , kamenný obklad , prírodný kameň, lícové tehly, obkladový kameň, imitácia dreva, fasádne obklady, umelý kameň a omnoho viac. Tehlový obklad a kamenný obklad vhodný pre interiér aj exteriér, sádrový obklad iba pre interiér.


STEGU dodáva prirodzenú krásu do každej oblasti architektúry. Imitácia tehly a kameňa, fasádny obklad , umelý obkladový kameň, obklad na krb a sokel nájdete u nás. Tehlové, kamenné a sádrové obklady inšpirované prírodou. Kachličky z prírodných materiálov, ručne vyrábané cementové kachličky alebo kamenný obklad navodzujú útulnú atmosféru. S kamenným obkladom získajú Vaše priestory nadčasový a veľmi luxusný vzhľad.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Světlý kamenný obklad přechází mezi béžovými, jemně růžovými a bílými tóny. Přírodní kámen je vhodný do interiéru i exteriéru a má skvělé vlastnosti.


Pálená tehla, tehlový obklad za bezkonkurenčnú cena. Pálené lícové tehly patria k vysoko kvalitným a odolným výrobkom. Hodia sa na obkladanie vonkajších fasá soklov, plotov. V interiéri ich využijete na ako dekoratívny obklad stien v obývačke alebo kuchyni. Koľko teda stojí kamenný obklad ? Toto je rovnaká otázka ako koľko stojí napr.


Všetko má svoju cenu a to platí aj pri výrobkoch z prírodného kameňa. Je pravda že obklady z umelého kameňa patria medzi lacnejšie? Nepravidelný štiepaný prírodný kameň andezit obklad vhodný na vonkajšie obklady,interiérové obklady, kamenné ploty, kameň na sokel,kameň na krb, fasádne obklady.


Robustný kamenný obklad z travertínu split face svetlo-béžovej farby, vhodný pre interiér ako dekoračný obklad , vo vonkajšom prostredí na obkladanie soklov, múrikov, fasá stĺpov. Výška pohľadovej strany je 8cm, dĺžky jednotlivých pásikov sú rôzne a hrúbka je cca. Mramor čierny 4x rezaný je kvalitný kamenný obklad vhodný do interiéru aj exteriéru. Obľúbený kamenný obklad z travertínu vo forme 8cm vysokých pásikov, hrúbka cca. Obklad je smotanovo béžovej farby, pôsobí nerušivo a veľmi prirodzene.


Používa sa na zvýraznenie jednotlivých stien v interiéri i exteriéri, kde sa vyžaduje vzhľad klasického kamenného muriva. V exteriéri sa obklad používa ako konečná vrstva muriva namiesto omietok pri klasickej výstavbe alebo pri zatepľovaní stavby kontaktným zatepľovacím systémom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky