úterý 25. června 2019

Sruby na klíč ceník

Zastavěná plocha: 1m 2: Užitková plocha: 1m 2: Půdorysné rozměry: x 1Cena hrubé stavby bez DPH: 1. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Našim zákazníkům nabízíme stavbu jedinečných roubenek na klíč. Kompletní výstavbu od posouzení prvotního záměru, až po samotnou výstavbu.


Přesná cena srubu se vypočítá individuálně na základě cenové kalkulace a závisí na velikosti srubového domu a typu použitých materiálů.

Na sruby z kulatiny používáme výhradně dospělé stromy, které těžíme v nadmořské výšce přes 6metrů. Nechcete se vázat stavbou na pozemek? Pořiďte si maringotku s veškerým komfortem, jako je třeba tato v Beskydech. Naše společnost nabízí kanadské sruby a sruby na klíč a to v cenách již od mil.


Novodobé kanadské sruby a sruby na klíč Vám nabízejí možnost tradičního a stylového bydlení nebo rekreace v novostavbě kanadské sruby a sruby na klíč. Dodáváme sruby na klíč včetně kompletní projektové dokumentace. Na základě informací, které od vás získáme, jsme vám schopni připravit řešení na míru vašim potřebám, ať už budeme vycházet z některého modelu z katalogu nebo budeme kreslit úplně nový projekt s některým z našich architektů.


Myslete, prosím, při vašem rozhodování na skutečnost, že přehled dřevěných staveb na klíč slouží především k prvotní orientaci vás, jako investora.

Každý kanadský srub je originál a tyto typy slouží jako vychozí podklady, kterým směrem se při stavbě ubírat. Srubové domy, sruby a dřevostavby z masivu od světové jedničky finské firmy KONTIO. Objevte zdravé bydlení ve srubovém domě! Katalog nízkoenergetických zděných domů a dřevostaveb na klíč.


Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Sruby , roubenky a dřevostavby na klíč.


Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina. Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Někdy ale není zbytí a investor chce mít takzvaně vše „ na klíč “ a od jedné firmy, třeba z důvodu, aby řemesla mezi sebou nekolidovala, a proto uzavírá smlouvu s jedním dodavatelem a ten to poté vše řeší v rámci své podnikatelské činnosti, třeba i se subdodavateli. Firma Honka má bezkonkurenční odborné znalosti, založené na letech výzkumu, testování a 85.


Naše rozsáhlé odborné znalosti v oblasti nakládání s jedním ze světově nejstarších a nejvýznamnějších přírodních stavebních materiálů, nás učinily odborníky na zdravé, bezpečné a ekologické bydlení. Záleží na velikosti, použitých materiálech a vybavení interiéru. Připravili jsme orientační ceny žádaných roubenek na klíč.


Hrubou stavbu postavíme do miliónu!

Roubenky na klíč a samozřejmě i sruby na klíč jsme schopni realizovat jako ucelenou zakázku v požadovaném objemu díle přesně dle Vašeho zadání. V případě potřeby je možné objem díla rozdělit na jednotlivé fáze výstavby. Můžete platit pohodlně z domova pomocí platební karty. Rychlé a bezpečné placení bez nutnosti hotovostní platby při dodání na dobírku nebo odběru. Stavíme dřevěné sruby na klíč (kanadské sruby ), srubové domy, roubenky ,. U stavby na klíč je pak nutno počítat 4. Moderní roubenka znamená hlavně ekologické bydlení.


Kromě srubových skeletů a hrubých staveb stavíme i sruby na klíč. Budujeme dřevěné sruby nejstarším a zároveň nejpoctivějším způsobem tzv. Aktuální ceník ke katalogu roubenek a bližší informace o realizaci roubených domů Vám na vyžádání rádi zašleme e-mailem, použijte prosím kontaktní formulář níže na této stránce.


Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku. Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách. Přitom na místě, kde se na dřevěný dům vytěžil les, za tu dobu vyroste les nový a to 3x - a ten váže další tuny tohoto skleníkového plynu.


Naopak při výrobě cementu, pálení cihel a vápna, přepravě stavebních hmot se obrovská množství tohoto plynu pouze uvolňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky